Ataşehir Çamolukspor pes etmiyor

Ataşehir Çamolukspor pes etmiyor

Bölgesel Amatör lig 10.grupta mücadele eden Ataşehir Çamolukspor ligin 16.haftasında Nilüfer Erdemlispor ile oynadığı maçı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Bölgesel Amatör lig 10.grupta mücadele eden Ataşehir Çamolukspor ligin 16.haftasında Nilüfer Erdemlispor ile oynadığı maçı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

Başıbüyük stadında oynanan maçın gollerini Oğuz Dalgıç(2), Süleyman Sancak ve Selahattin Enür attılar.

Nilüfer Erdemlispor maçın başında Ataşehir Çamolukspor kalecisi Ahmet Çekiç’in elinden kaçırdığı top ağlara gidince 1-0 öne geçti.

Ataşehir Çamoluskpor Oğuz Dalgıç’ın attığı gol ile skoru 1-1 tyaptı.

Nilüfer Erdemlispor kazandığı gol ile bu kez 2-1 öne geçti.

Süleyman Sancak attığı gol ile takımını 2-2 beraberliğe taşıdı.,

Maçın ilk devresi 2-2 sona erdi.

Ataşehir Çamolukspor takımının etkili hücum oyuncusu Selahattin Enür orta sahadan aldığı top ile ceza sahasına girdi mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve  skoru 3-2 yaptı.

Teknik sorumlu Fatih Aşık hoca Ali Yılmaz ile hamle yaptı.

Sağ önde kenardan aldığı toplarla ceza sahasına giren Ali Yılmaz 2.pozisyonda topu taşıyarak ceza sahasına girdi ve arka direkteki santrfor Oğuz Dalgıç’a al da at dedi, Oğuz Dalgıç da topu ağlara göndererek skoru 4-2 yaptı.

Ataşehir Çamolukspor Nilüfer Erdemlispor takımını 4-2 yenerek üst üste 2 maçı da kazanarak puanını 18 yaptı ve 10.grupta oynadığı 16 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik 8 yenilgi ile 8.sırada yer aldı.

Kartal Amatör spor kulüpleri birliği başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal Özel sporcular derneği başkanı Adnan Balcı ve Bursa Askf başkanı Ayhan Barışçı ile birlikte maçı izlediler.

Ataşehir Çamolukspor kulübü başkanı Ekrem Köse takımımızın oynadığı oyun ve almış olduğumuz galibiyet  bizler sevindirdi, bundan sonra oynayacağımız maçlarda bu performansın daha da üstüne çıkacağımızı umuyorum dedi.

Ataşehir Çamolukspor 19 şubat pazar günü deplasmanda Sakarya Kırkpınarspor ile karşılaşacak.

Kadir Küçükay

atasehir-camolukspor-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.