Atlas Yıldızspor yedi bitirdi

Atlas Yıldızspor yedi bitirdi

2. Amatör Lig 14. Grubun şampiyonluk adayı iki takımı Anadolu Hisarı ile Atlas Yıldızspor Kavacık Stadında karşı karşıya geldiler.

2. Amatör Lig 14. Grubun şampiyonluk adayı iki takımı Anadolu Hisarı ile Atlas Yıldızspor Kavacık Stadında karşı karşıya geldiler.

Konuk ekip Atlas Yıldızspor üstün futbol sergilediği karşılaşmayı 7-1 kazanırken, oynadığı üst düzey futbolu ile dikkatleri üzerine çekti.

Üst Sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmayı Kıvanç Ayyıldız, Ahmet Mert Cam ve Nurullah Hoşafçi hakem triosu yönetirken Saha Komiseri olarak Zafer Gürgensuyu görev yaptı.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Atlas Yıldızspor, baskılı oynadığı mücadelenin ilk yarısını 3-1 önde tamamlarken, ikinci yarıda farkı açarak maçı 7-1 kazanmasını bildi.

Maltepe temsilcisini farka taşıyan golleri Onur Kurt (3), Yıldıray Yıldırım (3) ve Şükrü Yay atarken, ev sahibi ekibin golünü ilk yarının uzatma dakikalarında penaltıdan Anıl Ağbulak kaydetti.

Onur Kurt ve Yıldıray Yıldırım Hat-trick yaptılar

Atlas Yıldızspor’un gol ayaklarından Onur Kurt ve Yıldıray Yıldırım Anadolu Hisarı karşısında etkili futbol sergilediler. Başarılı oyuncular attıkları gollerle hat-trick yaparken galibiyetinde mimarı oldular.

Bu galibiyetle 16 puana yükselen İlhan Okumuş’un talebeleri gelecek hafta evinde K.Cevizli Gençler Gücüspor’u misafir ederken, Beykoz temsilcisi Anadolu Hisarı haftayı maç yapmadan Bay geçecek.

Murat Nazik

atlas-yildizspor-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.