Atlasspor Klasman Aşkına coştu

Atlasspor Klasman Aşkına coştu

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta şampiyon olarak klasman grubuna kalma mücadelesi veren Atlasspor, Kartal Bulvar Stadında Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor’u misafir etti.

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta şampiyon olarak klasman grubuna kalma mücadelesi veren Atlasspor, Kartal Bulvar Stadında Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor’u misafir etti.

Zaman zaman şiddetlli yağmur altında oynanan 90 dakikalık mücadelede rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Atlasspor rakibini 4-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mücadeleyi A Klasman Hakemi Onur Özütoprak yönetirken, Ahmet Yaşılak ve Burak Canbulat yardımcı hakem, Cemal Sivrikaya’da Saha Komseri olarak görev yaptı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Atlasspor 8.dakikada Murat Kar ve 10. dakikada Erdi Yeşiltepe’nin peşpeşe attığı gollerle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Konuk ekip 14 dakikada Yasin Arslan’ın golü ile farkı bire indirdi. Kalan sürede beraberlik golü için baskılı oynayan Bağlarbaşıspor olsada ilk yarı Atlasspor’un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Erdi Yeşiltepe’den mükemmel röveşata gol

İkinci yarıya hızlı başlayan takım Atlasspor oldu. Skor avantajını koruyarak baskılar yapan ev sahibi ekip 48.dakikada sol kanattan Muhammet Yıldız’ın yaptığı ortaya röveşata ile topu filelere yollayan Erdi Yeşiltepe, attığı mükemmel golle takımını 3-1 öne geçiren isim oldu.

Bu golden sonra dahada ataklarını sıklaştıran Mehmet Berk Güngör’ün talebeleri 72.dakikada Erdi Yeşiltepe’nin golü ile skoru 4-1 yaptı. Mücadelenin son dakikalarında Bağlarbaşıspor’dan Kadir Karabul attığı golle maçın skorunu tescilledi 4-2.

2. Defa Hat-trick yaptı

Bağlarbaşıspor karşısında etkili futbolunu attığı birbirinden güzel 3 golle süsleyen Erdi Yeşiltepe hat-trick yaparken maça damgasını vurdu. 2 hafta öncede Sultanbeylispor karşısında hat-trick yapan başarılı oyuncu toplamda 14 gole ulaşarak takımının en golcü ismi oldu.

Oynadığı 17 maçta 11 galibiyet ve 6 beraberlikle yenilgi yüzü görmeyen Atlasspor topladığı 39 puanla grubun zirvesinde bulunuyor. Atlasspor önümüzdeki hafta deplasmanda Feriköyspor ile karşılaşırken, 19 puanda kalan Bağlarbaşıspor evinde Irmakspor’u misafir edecek.

Murat Nazik

atlasspor-011.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.