Atlasspor tek golle galip geldi

Atlasspor tek golle galip geldi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu erteleme maçında Atlasspor ile Albayrakspor karşı karşıya geldiler.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu erteleme maçında Atlasspor ile Albayrakspor karşı karşıya geldiler.

Oynadığı iki maçta da puanla tanışamayan Albayrakspor ile 3 puanı bulunan Atlasspor’un mücadelesinde gülen takım 1-0 lık sonuçla Maltepe temsilcisi Atlasspor oldu.

Beyoğlu Stadında oynanan mücadeleyi Mirsat Sancaktar, Burak Kızılırmak ve Muhammet Metin Taş hakem triosu yönetirken 4.hakem olarak Bekir Özcan görev yaptı.

Mutlak 3 puanı hedefleyen iki ekibin mücadelesi karşılıklı ataklarla başladı. İlerleyen dakikalarda rakibi karşısında etkili olan Atlasspor net pozisyonlar bulsada skora yansıtamadı ve ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Ferhat Şenses oyuna girdi golünü attı

İkinci yarının başında Serkan Uysal’ın yerine Ferhat Şenses’i alan Atlasspor, oyunu rakip yarı alana yığarak ataklar yapmaya başladı. 48.dakikada Kaptan Emrah Rafet Mat’ın mükemmel ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ferhat Şenses topu filelere yollarken zorlanmadı 1-0.

Golden sonra baskılı oyununu sürdüren Atlasspor’un ataklarında Albayrak kalecisi Berk Yağızer başarılıydı. Mücadelenin son bölümlerinde beraberlik golü için ataklar yapan Albayrakspor, Atlasspor defansını aşamadı ve mücadele Atlasspor’un tek gollü galibiyeti ile sona erdi.

Bu galibiyetle 6 puana yükselen Atlasspor 4.hafta mücadelesinde Yeniköyspor ile karşılaşırken, Albayrakspor Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile karşı karşıya gelecek.

Murat Nazik

atlasspor-015.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.