Ayyıldız'lı Dikilitaş

Ayyıldız'lı Dikilitaş

Dikilitaşspor U-14 takımı Cumhuriyet Bayramında Ortaköyspor U-14 takımı ile dostluk maçında bir araya geldiler. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde oynanan mücadeleyi Dikilitaş 15-0 kazandı.

Dikilitaşspor U-14 takımı Cumhuriyet Bayramında Ortaköyspor U-14 takımı ile dostluk maçında bir araya geldiler. Beşiktaş Belediyesi Çilekli Tesislerinde oynanan mücadeleyi Dikilitaş 15-0 kazandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Dostluk maçı için bir araya gelen Dikilitaşspor ve Ortaköyspor takımları, maç öncesi birbirlerinin Cumhuriyet Bayramlarını kutladılar. Maça oldukça iyi başlayan Dikilitaşspor U-14 takımı konuk ettiği Ortaköy U-14 takımını gol yağmuruna tuttu, ilk yarısı Dikilitaşspor'un gol şovuyla geçti Emre Ayyıldız 2, Alper, Burak, Affan, Samet'in golleri ile 6-0 önde kapadı.

İkinci yarıdada oldukça iyi oyun sergileyen Dikilitaş sporcuları ard arda geliştirdiği ataklarıda iyi değerlendirdi ve hazırlık maçı olmasına rağmen disiplini elden bırakmayarak farka gitti. Emre Ayyıldız 4, Burak 2, Samet, Barış, Affan Attıkları gollerle maçı 15-0 kazanmasını bildi. İki takımda maç sonunda bir birlerini tebrik ederek sahadan ayrılırken  Dikilitaş sporcusu Emre AYYILDIZ attığı  6 golle U-14 ligi maçlarında gol krallığında iddialı olacağını gösterdi.







Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.