Aziz Yıldırım'ı desteklemek için geri döndüm

Aziz Yıldırım'ı desteklemek için geri döndüm

Bunu vursam yerden kalkmaz' dedim kendi kendime. Sonra bir antrenman yaptık ve 15 dakika yanına bile yaklaşamadım.

'Bunu vursam yerden kalkmaz' dedim kendi kendime. Sonra bir antrenman yaptık ve 15 dakika yanına bile yaklaşamadım. Daha sonra böyle düşüncelerim olduğu için ondan özür diledim. “Birlikte çalıştığım tüm öğretmenler benim için özel ama Unai Emery farklı. Örneğin, bir maçta sağ bek oynadığım için bana kızdı ve 'Sen işini yap, bırak onu' dedi.

"Aziz Yıldırım'ı desteklemek için geri döndüm"

"İspanya'dan Fenerbahçe'ye dönmemin asıl sebebi Aziz Yıldırım'dı. Başkanın hayatımda çok özel bir yeri var ve ben ölene kadar da öyle kalacak. Valensiya'dayken oldukça büyük teklifler aldım. Liverpool, Barcelona, ​​​​Real Madrid hepsi benimle ilgileniyor. 3 Temmuz'da Bigun eşimle yemek yerken Aziz Yıldırım'ın elinde serumu tuttuğu bir video gördüm. Eşime döndüm ve "Bu kişiyle birlikte olmalıyız" dedim. O zamanlar Fenerbahçe camiasının isabet bir parçası olmak istiyordum. "Fenerbahçe'ye geldiğimde insanlar bana 'Sen bu kadar iyi oynarken Avrupa'da nasıl kalabiliyorsun?' bizi görevden alacak Hepimiz kulüpten ayrılmak istiyoruz, siz gelmek istiyorsunuz. Nasılsın? 'Kaldığımız yerden devam edeceğiz' dedim.

"Fenerbahçe önceliği bana verdi"

"Çanakkale da Nilspur'dayken başta Fenerbahçe beni çok beğendi. Galatasaray  daha fazla ödedi, transferi tamamladı. Gençken Fenerbahçe taraftarı değildim. Sadece hoşuma gidiyordu. Oldukça gençtim ve ben  hiçbir zaman hayranı olmadım, gençken Şifo Mehmet ve Sergen Yalçın'ı takip ederdim. 2013-14 şampiyonasında harika bir takımımız vardı ve onu Fenerbahçe ile kazandık. Abartmak istemem ama kim bilir Fenerbahçe tarihinin en iyi isabet giriş takımıydı. 10 yaşındayken bile rakip gibi oynadık. İkinci torun da o dönemde iyi bir iş çıkardı ve büyük bir profesyonellik gösterdi.

"Benfica maçını unutamıyorum"

"Fenerbahçe olarak o dönemde başımıza çok kötü şeyler geldi. Mesela otobüs çarptı. Bu durum olmasaydı şampiyonluk  daha erken gelebilirdi, UEFA finalini oynayabilirdik. Yapabilirim'' Benfica'nın ilk maçında sarı kart görüp cezalı olduğu an... Finale kalsaydık kupayı alırdık diye düşünüyorum." "Mantar oynamaktan nefret ediyorum" "Savunmanın ortasında oynamaktan her zaman nefret etmişimdir. Çocukluğumdan beri öğretmenlerim bana ödev verdiğinden beri oynuyorum ama her zaman nefret etmişimdir. Defans oyuncusu olarak oynamak beni rahatsız etti ve koçumla bu konuyu konuştum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.