Bağlarbaşı kazanmasını bildi

Bağlarbaşı kazanmasını bildi

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Tepebağ Kültürspor ile Bağlarbaşıspor takımları Kağıthane Belediyesi Sadabat Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu geçen mücedaleyi Üsküdar temsilcisi 3-2 kazanarak Fikirtepe Dumlupınar'ın rak

Türkiye U13 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Tepebağ Kültürspor ile Bağlarbaşıspor takımları Kağıthane Belediyesi Sadabat Stadında karşı karşıya geldiler. Zorlu geçen mücedaleyi Üsküdar temsilcisi 3-2 kazanarak Fikirtepe Dumlupınar'ın rakibi oldu.

Fatih Kömel'in yönettiği
güzel havada başlanan maçda daha maçın ilk dakiklarından itibaren her iki takım kazanmak için sahaya çıktığını anlamak mümkündü. Her iki takım etkili ataklarla ile rakip kaleyi zorluyodu. Bağlarbaşı özellikle sağ kanattan getirdiği pozisyonlarla karşı kalede etkili oldu. 

Karşılamanın 10.dakikasında Bağlarbaşıspor golü Melih ile buldu 1-0. Bağlarbaşı atakların yoğunlaştıgı dakiklarda rakip kalenin ceza sahası içinde penaltı atışı kazandı. Anıl'ın vuruşunu kaleci Fatih kurtararak farkın açılmasını önledi.

Bağlarbaşında 17.dakikada Melih'le durumu 2-0 yaptı. Bu golden 3 dakika sonra Ali Ayar'ın golü ile Tepebağ Kültürspor farkı bire indirdi. İlk yarı Bağlarbaşıspor'un 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Tepebağ Kültürspor,
ilk dakikada  Ali Ayar'ın attığı gol ile beraberliği yakaladı 2-2. Her iki takımda karşılıklı ataklarla üstülüğü ele geçirmeye çalışırken Bağlarbaşıspor 57.dakikada Melih'in golü ile 3-2 öne geçerek karşılaşmayı kazandı.



STAD : Kağıthane Belediyesi Sadabat 
SAHA KOMSERİ : Cüneyt Küçükşahin
HAKEM : Fatih Kömel
TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR : Fatih, Batuhan, Emrullah, Aykut, Emrullah, Oğuzhan, Ali, Hazar Berkay, Melih, Serkan 
YEDEKLER : Serdar, Emirhan, Demir, Ferhat, Oguzhan, Ahmet, Serhat
TEKNİK SORUMLU : Erhan Tan
BAĞLARBAŞISPOR : Eren, Kutsal, Furkan, Burak, Ulaşcan, Ferdi, Emir, Anıl, Berke, Dağhan Melih 
YEDEKLER : Faik, Olcay, Tahsin, Boray, Talha, Emirhan, Yıldıray
TEKNİK SORUMLU : Murat Pervanoğlu  - Şevki Murat Arslanoğlu
















Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.