Bağlarbaşı Puan Dağıtıyor

Bağlarbaşı Puan Dağıtıyor

Süper Amatör Lig 3. Grup karşılaşmalarından Bağlarbaşı - A.Parseller karşılaşmasından galip A.Parseller çıktı 1-2

Yeni Sahra Arena Stadında güzel havada başlanan maçta daha maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takımda 3 puanı almak için sahaya çıktığını anlamak mümkündü. Her iki takımda etkili ataklar ile rakip kaleyi zorlarken Bağlarbaşı Spor rakip kaleyi özellikle sağ kanattan zorlasa da golü sol kanattan kestikleri güzel bir kafa pasını değerlendiren Burak Ateşli'nin şutuyla buldu ve 1-0 öne geçti.

A.Parseller gol sonrasında daha temkinli oynarak rakip kaleye ayağa paslar ile gitse de maçın ilk yarısı bu sonuçla bitecek gibi görünüyordu. Ancak A.Parseller takımı geliştirdikleri kontra atakla 40. dakika da Berent Yerdak'ın şutuyla 1-1 yakalayarak soyunma odasına berabere gitmeyi başardı.

Maçın ikinci yarısında her iki takım tekinli oyunlarını sahaya yansıtsalarda özellikle son on beş dakika Bağlarbaşı takımın kaleciyle karşı karşıya birçok atağı neticelendiremediğide bir gerçek. Ancak A.Parseller takımı maçın başından itibaren konsantre oldukları 3 puanı almaya kararlı olduklarıda gözlerden kaçmadı ve uzatmalarda Caner Güner maçı 1-2 ye taşıyarak A.Parseller için çok çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
.















Haber & Foto: Tevfik Tolga

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.