Bağlarbaşıspor çok farklı

Bağlarbaşıspor çok farklı

İstanbul Süper Amatör lig 1. Grup 18. hafta maçında Bağlarbaşı ile Esenyurt takımları Yenisahra Stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor 3-0 kazanarak zirve yarışına devam etti.

İstanbul  Süper Amatör lig 1. Grup 18. hafta maçında  Bağlarbaşı ile Esenyurt takımları Yenisahra Stadında karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşıspor 3-0 kazanarak zirve yarışına devam etti.


Gökhan Esen, Rıfat Taşgın ve Ferdi Karadoruk hakem triosunun yönettiği mücadele yağan yağmur altında ve kayganlaşan bir zeminde oynanandı, ilk dakikalarda Bağlarbaşı topa sahip
olarak rakibinin oyununu bozup kendi saha avantajını iyi kullanarak rakibine fazla hucum şansı vermedi.

15.dakikada Üsküdar temsilcisi Bağlarbaşı sol kanattan topla buluşan Ali Koçak rakibinden topu kurtardı ceza sahasının içine yaptığı ortayı iyi takip eden Yunus Emre Yüceman topu filelere gönderdi 1-0 . İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

2. yarıya her iki takımda istekli ve arzulu başladı karşılıklı ataklarla geçen mücadele ev sahibi Bağlarbaşı rakibinin üstüne kanatları iyi kullanarak gitmeye başladı, konuk takım rakibini üstüne çekerek kontra ataklarla gole gitmeyi istiyordu. Bağlarbaşı 65.dakikada orta sahadan ceza sahası içine gönderdiği topu konuk takımın defans oyuncusu topa eliyle müdahale edince hakem Gökhan Esen tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi, penaltı atışını kullanan Kenan Şahin, topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek takımının 2.golünü atarak skoru 2-0 yaptı. Ev sahib ekip ikinci golden sonra rakibinin üzerine giderek farkı açmak istiyordu.

77.dakikada orta sahadan gelişen atakta ceza sahası için topla buluşan Yunus Emre Yüceman güzel bir vuruş yaptı top direkten döndü topu iyi takip eden Ömer Kavrak güzel bir vuruşla topu ağlara günderdi 3-0. Bu golden sonra karşılıklı taklar sonucu değiştirmedi ,Günün başarılı ismi Esenyurt kalecisi Lokman Türk'ün başarılı oynu takımının fark yemesini önledi.





























Haber-Foto : Akgün Çokgez

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.