Bağlarbaşıspor'dan farklı galibiyet

Bağlarbaşıspor'dan farklı galibiyet

Üsküdar Katibim futbol turnuvası Selimiye stadında, Bağlarbaşıspor ile Selaml Ali Yeşil Saha takımları karşı karşıya geldiler. Rakibini farklı bir skorla mağlup eden Bordo Beyazlı Bağlarbaşıspor turnuva'daki 2. galibiyetini aldı.

Üsküdar Katibim futbol turnuvası Selimiye stadında, Bağlarbaşıspor ile Selaml Ali Yeşil Saha takımları karşı karşıya geldiler. Rakibini farklı bir skorla mağlup eden Bordo Beyazlı  Bağlarbaşıspor turnuva'daki 2. galibiyetini aldı.

Karşılaşmayı Mehmet Ali Özdemir, Okan Coşkun ve Oğuzhan Çetin hakem triosu yönettiler. Bağlarbaşıspor maça hızlı başladı 17. dakikada Reşit takımını öne geçiren golü filelere gönderdi 1-0. Selami Ali Yeşil saha 30. Dakikada Yağız Küçük ile maça denge getiren topu filelere gönderdi 1-1. Bağlarbaşıspor bir kez daha öne geçiren golü  41. dakikada Batuhan'dan geldi 2-1 ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

2. yarıya iyi başlayan Bağlarbaşıspor 62 ve 90 dakikalarda Kenan Şahin'in golleriyle rakibini 4-1 mağlup ederek turnuvada 2. galibiyetini aldı. 

baglarbasispor1-026.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.