Bahçeşehir Koştu

Bahçeşehir Koştu

Geçtiğimiz günlerde Bahçeşehir’de, Başakşehir Belediyesi'nin katkılarıyla 1.Bahçeşehir yaza merhaba koşusu yapıldı.

Bahçeşehir’in güzel atmosferinde sabah saatlerinde Doğa Parkı'nda başlayan organizasyonda  1000'e yakın sporcu koştu. Profesyonel sporcuların yanı sıra halktan sporseverlerin katılımı ile İki etaptan oluşan yarışlar güzel bir havada başladı. 10000 ve 3000 metrede koşulan yarışların ikisi de Gölet Mevkiinde başlayıp, aynı yerde sona erdi.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, yarışlar başlamadan önce söz aldı. Uysal yaptığı konuşmada “Bahçeşehir, İstanbul’da rahatça spor yapılabilinen nadide yerler arasındadır.” dedi. Konuşmasında önümüzdeki sene de bu organizasyonun devam edeceğini söyleyen Mevlüt Uysal, bir sonraki organizasyonda 10 km koşusunun sabit kalacağını ve bunun yanına maraton, yarı maraton ve diğer spor dallarının ekleneceğini söyledi.

10.000 metre ve 3000 metre olarak iki dalda koşular gerçekleştirildi. 10.000 metrede koşan Erkek ve Kadın sporculardan dereceye girenler para ve sponsor hediyeleriyle ödüllendirildi. 3000 metre halk koşusunda ise yarışan sporseverlerden ilk üçe girenlere kupa ve tüm katılımcılara t-shirt, çanta ve madalya ile ödülleri verildi.


Haber: Emre Can Çiçek
Spor Bölüm Sorumlusu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.