Bartra kadroya katıldı

Bartra kadroya katıldı

Trabzonspor'da ek izine çıkan ünlü isimlerden Marc Bartra dünkü antrenmanda kadroda yer aldı.

 

Trabzonspor'da ek izine çıkan ünlü isimlerden Marc Bartra dünkü antrenmanda kadroda yer aldı. Milli takıma giren tüm oyuncular Antalya'daki antrenmana katılacak. Antrenör Abdullah Afqi'nin antrenman kampı boyunca tamamen taktik antrenmanlara odaklanacağı anlaşıldı. Deneyimli antrenörler, topla daha yetenekli, hücumda daha verimli ve daha hızlı gol atabilen bir takım oluşturmak istiyor. Savunmada kolay hatalardan kaçınmak için Bartra ve Hugo gibi isimlerle özel görüşmeler yapılacak.

Antalya'dan gelen yolcular

Bugün tatilde olan Bleus de Bordeaux ekibi yarın Antalya'da kamp yapacak. Karadeniz ekibi, 9 Aralık'a kadar Belek'te çalışmalarını sürdürecek. Bu eğitim kampına cashbet tüm yetkili isimler katılacak. Dünya Kupası'na sadece Gomez ve Larsen katılmayacak. Storm, Antalya kampında Hull City ve Crystal Palace ile hazırlık maçı oynayacak. 10 Aralık'ta Kocaeli'de Kasımpaşa ile hazırlık maçı vardı.

HAMSİK'TEN HABERLER

Birçok iç transfere imza atan Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde Abdulkadir Yassam'ın sözleşmesini yenilemişti. Şimdi sıra Marek Hamsik'te. Son dönemimin başında hak ettiği gibi hak ettiği Hamsik, çalışkanlığı, liderliği ve profesyonelliği ile herkes tarafından sevilen, şampiyonluk maçında kilit rol oynadı. Antrenör Abdullah Avcı, Hamsik'in sahada liderlik görevini üstlendiği Hamsik'in 1 yıl daha takımda kalmasını istedi. Trabzonspor takımı , 26 yaşındaki Maxi Gomez'e makul bir sponsorluk teklifiyle gitmesine izin verdi ve bir alternatif de buldu.

İtalya'dan rakibi var

Sabah haberine göre; Gomez'in takımdan cashbet giriş ayrılma ihtimaline karşı Les Bleus de Bordeaux'nun şimdiden Ukrayna'da Dnipro takımında forma giyen Dov Bick'i ilk gol olarak kaydettiği öğrenildi.

25 yaşındaki forvetin Trabzonspor ve İtalyan kulübüyle ilgilendiği bildirilse de oyuncunun Dnipro ile 31 Aralık 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Başakşehir Premier Lig'in 14. haftasında Başakşehir, Fatih Terim Stadı'nda Galatasaray'ı konuk ediyor. Emre Belözoğlu'nun öğrencileri bu sezon Avrupa Kupası ve Süper Lig'e iyi bir başlangıç ​​yaparken Galatasaray'a zamanında mağlup oldular. Başakşehir, sarı-kırmızılı takıma 7-0 mağlup olduktan sonra Dünya Kupası tatiline büyük hayal kırıklığıyla girdi. Galatasaray maçın tamamında sırasıyla 14 gol, 59 gol ve 86 gol kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.