Başarılı sporcular diplomalarını karnelerinden önce aldı

Başarılı sporcular diplomalarını karnelerinden önce aldı

Güngören Murat Ekmekçi Spor Kulübünden başarı gösteren sporcular diplomalarını karnelerinden bir hafta önce, Güngören belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman’ın elinden aldı

   Murat Ekmekçi Spor Kulübü,20 sporcusuna gösterdikleri üstün başarı nedeniyle diplomalarını erken verdi. Sporculara diplomalarını Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman takdim etti. Türkiye şampiyonasından madalya ile dönen sporcuları da tebrik eden Karaman, “Çocuklarımızın sporla ilgilenmelerini çok önemsiyoruz. İlçemizde eğitim gören 52 bin öğrencinin tamamı Güngören Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ligi’mizin herhangi bir branşında mücadele ediyor. İlçemizdeki spor kulüplerinin elde ettikleri başarılar da bizim göğsümüzü kabartıyor. Belediye olarak elimizden geldiğince spor kulüplerimize destek olmaya çalışıyoruz. Sizlerin elde ettiği başarılar ise bizim daha da aşk ve şevkle çalışmamıza neden oluyor. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum” diye konuştu.

   Kick Boks Milli Takım Antrenörü Murak Ekmekçi ise, maddi ve manevi desteklerinden dolayı belediye başkanına teşekkür etti. Ufak bir kick boks gösterisi de sergileyen sporcular daha sonra belediye başkanının elinden diplomalarını aldılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.