Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde takımın Antalya'daki kampını ziyaret etti

Başkan Ahmet Nur Çebi geçtiğimiz günlerde takımın Antalya'daki kampını ziyaret etti

Teknik direktör Şenol Güneş temaslarda bulundu. Başkan Güneş'e geçiş talebinde bulunduğunu belirterek, "Önce vermeyi düşünmediğiniz isimleri netleştirin. Onun gibi hepimiz çalışmaya başlayalım" dedi.

 

Teknik direktör Şenol Güneş temaslarda bulundu. Başkan Güneş'e geçiş talebinde bulunduğunu belirterek, "Önce vermeyi düşünmediğiniz isimleri netleştirin. Onun gibi hepimiz çalışmaya başlayalım" dedi.

Josef'in durumu yakından izlenecek

Josef de Sousa'nın durumu, Dünya Kupası öncesi en kötü oyunculardan biri ve teknik direktör Senor Güneş de çok geride değil. Sürem sonunda sözleşmesi biten tecrübeli oyuncuların performansına göre takviye yapılıp yapılmayacağına Ocak ayında karar verilecek.

Bölgenin zenginliği

Beşiktaş orta sahaya geçerek bölgeye zenginlik katmayı fenomenbet hedefliyor. Siyah Beyazlılar, Leicester'ın Nampalys Mendy takımını bölgenin zirvesinde tutuyor. 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi görev süremin sonunda bitiyor.  Mendy, futbol kariyerine Fransa'da Monaco'da başladı. Daha sonra takımın A seviyesine terfi etti. Monaco'dan sonra bir sonraki adresi  Fransız takımlarından Niza. Nice'in ardından Premier Lig ekiplerinden Leicester City'ye gitti. Ayrıca Mendy, Senegal milli takımının formasını giyiyor. Ana pozisyonu eski bir libero olan oyuncular, aynı zamanda orta saha oyuncusu olarak da oynayabilirler. Futbol kariyeri boyunca, Leicester City ile bir Afrika Uluslar Kupası ve bir FA Kupası kazanma onuruna sahipti.

Almanya'dan gelen bu isim de radarda!

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Mainz'le sözleşmesi sona eren fenomenbet giriş sol bek Aaron Martin'i istediğini yazıyor. Rapor, kulübün başlangıçta Martin'in menajeri Hector Fernandes ile temasa geçtiğini iddia ediyor. Piyasa kaynaklarına göre Griezmann'ın teknik direktörü Fernandez, Martin karşılığında İtalyan kulüpleri Turin ve Bologna ve La Liga ekibi Espanyol ile görüştü.

Galatasaray geçiş döneminde takımını güçlendirmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Fernando Muslera'nın yerine alternatif arayan ve Okan Koçuk ile Jankat Yılmaz'ın dostluk maçlarındaki performansından  memnun olmayan Sim Bohm, kadrosuna sürpriz bir isim daha ekledi. Sarı-kırmızılıların, genç futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralamayı düşündüğü öğrenildi. İşte

İlk Keçiörengücü'nün ardından Sports İstanbul

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile Share ace üçüncü etap hazırlıklarına devam edecek. Nef Stadı'nda oynanacak bu karşılaşmada Teknik Direktör Okan Buruk'un, İstanbulspor'un lig maçına birkaç günlük antrenmanla dahil olacağı için en iyi 11'ini sahaya çıkaracağı anlaşıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.