Başkan Dursun Özbek satın aldı.

Başkan Dursun Özbek satın aldı.

Dursun Özbek, projenin Galatasaray takımı için önemine vurgu yaparak, kulübün bundan sonraki projelerine önemli bir finansman kaynağı olacağını söyledi.

Dursun Özbek, projenin Galatasaray takımı için önemine vurgu yaparak, kulübün bundan sonraki projelerine önemli bir finansman kaynağı olacağını söyledi. Projeye destek veren herkese teşekkür eden Özbek, "Bu proje benim 5 yıl önce başladığım proje. Otel yapmaya hazır bir proje. Günümüz şartlarında rezidans yapmak daha uygun. Fonların bir kısmı. buradan üretilen Florya'yı, bir kısmı da Kemerburgaz Metin Oktay tesisimizi besleyecek."

Ayrıca Cim Bom bu satışlardan sonra yaklaşık 50 milyon euro kazandı. Alınan paralarla yeni arsa ve yatırımların yapılacağı anlaşıldı. Bu anlamda ilk betbey etapta Kemerburgaz tesisini tamamlamayı hedefliyor. Kapalı stadyum projesiyle birlikte bankalar birliği anlaşmasından çekilmek için adımlar atılması planlanıyor.

Paris Saint-Germain'den Galatasaray'a bir yıllığına kiralık olarak giden Mauro Icardi, ligin ikinci yarısına girerken attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Yıldız oyuncularının olağanüstü performanslarına rağmen Arjantin'in Dünya Kupası kadrosunda yer almadı. Arjantin şampiyonluğunun ardından Icardi paylaşımları...

Sakatlığı geçti ve FLORYA'ya döndü

Mauro Icardi, Dünya Kupası tatili sonrası Florya Metin Oktay'da sakatlandı. Bu nedenle bir süredir Arjantin'de tedavi gören golcü ve futbolcu, Galatasaray'ın Antalya'daki idman kampına katılamamıştı. Cumartesi akşamı İstanbul'a dönen yıldız futbolcunun tedavisi kulüp tesislerinde devam etti.

Paylaş Galatasaray!

Galatasaray, Florya Metin Oktay tesisine döndükten betbey giriş sonra bir paylaşımda bulundu. Sarı-Kırmızılı takımın Twitter hesabından oluşturulan bir başlıkta, "Futbolcumuz Mauro Icardi dün akşam İstanbul'a geldi ve bu sabah Floria'da kulüp doktorumuz tarafından yapılan muayenesinin ardından fizik tedavi görüyor. Öğretmeni eşliğinde çalışmalarına  devam edecek. ifadesi kullanıldı.

Dünya Kupası'na gidemiyorum

Arjantin milli formasını 8 kez giyen 29 yaşındaki golcü oyuncu, Katar 2022 Dünya Kupası kadrosuna seçilmeme sebebinin Icardi olduğu söyleniyor. Messi'nin takıma katılmasıyla PSG'de gözden düşen oyuncu, Galatasaray'daki üstün performansına rağmen kadroya alınmadı.

Wanda Nara finali izlemeye gitti

Icardi'den kısa bir süreliğine ayrılan ve bir süre Arjantin'de kalan Wanda Nara, finali çocuklarıyla birlikte izlemek için Katar'da kaldı. Yoshitomo Nara ve çocukları, Fransa ile Arjantin arasında oynanan finali tribünlerden izledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.