Bayrampaşa'da şampiyonluk yarışı kızıştı

Bayrampaşa'da şampiyonluk yarışı kızıştı

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta şampiyonluk yarışı veren 38 puanlı lider Altıntepsi Markel ile 36 puanlı Kuruçeşme Bayramapaşa Belediye Stadında karşı karşıya geldi. İlk yarının ortada geçtiği ve golsüz bittiği maçta ikinci yarıda atılan karşılıklı go

İstanbul 1.Amatör Lig 8.Grupta  şampiyonluk yarışı veren 38 puanlı lider  Altıntepsi Markel  ile  36 puanlı Kuruçeşme Bayramapaşa Belediye Stadında karşı karşıya geldi.  İlk yarının ortada geçtiği ve golsüz bittiği maçta ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle karşılaşma 1-1'lık beraberlikle sonuçlandı.

Sezonun en kritik maçında seyircisi önünde Altıntepsi Markelspor bu beraberlik yüzünden şampiyonluğunu ilan etme fırsatını tepti.

Bayrampaşa Belediye Stadındaki önemli müsabakayı Cihan Ataş, Y.Uğur Yılmaz ve Selim Şenöz Hakem triosu yönettiler. Maçın başlamasıyla birlikte her iki takımda defansta çok adamla kalıp ilerde ise bireysel anlamda pozisyon üretmek istedi. 44.Dakikada Kuruçeşme'de Burak Er, Altıntepsi'li Kaan Bulut ile ağız dalaşına girince maçın Hakemi Cihan Ataş, Burak Er rakibine küfür ettiği için kırmızı kart göstererek oyundan att. İlk yarıda iki takım da yakaladığı az sayıdaki fırsatı gole çeviremezken, takımlar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti. 


50. dakikada Kuruçeşme'de kaptan Selçuk ceza alanı içine hareketlenirken, Altıntepsi  Markelspor'lu Şeçkin İşler'in mücadelesi ile yerde kaldı. Maçın Hakemi Cihan Ataş Şeçkin'e bu pozisyondan sonra ikinci kez sarı kartla cezalandırılıp, kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 77.Dakikada sağ taraftan gelişen ataktagelen ortaya  arka direkte  Yahya ağlara göndereke konuk takım Kuruçeşme'yi deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 3 dakika sonra bu kez sahneye Veysel Doğan  çıktı ve Altıntepsi Markel bu golle eşitliği yakaladı. 1-1. Hakem Cihan Ataş doksan dakikanın sonuna oynanmamış süre olarak 6 dakika ilave ilave ettiği sürenin 3.'üncü dakikalarında Kuruçeşme kalecisi Murat Altıntepsi tribünlerine hareket yapıcan sahaya yabancı madde atıldı. Hakem Cihan Ataş oyunu durdu ve orta kulübüye kadar gelerek ortalığın sakinleşmesini bekledi.

Oyun başlamadan önce Altıntepsi yedek kulübesinden kaleci Oktay Kurban kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Cihan Ataş ortalığın yatıştırmasının ardından maçı tekrar devam ettirdi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca 1-1’lik skor ile maç sona erdi.



STAT: Bayrampaşa Belediye 
HAKEMLER: Cihan Ataş, Y.Uğur Özyılmaz, Selim Şenöz 
ALTINTEPSİ: Ahmet Turan , Hasan, Ramazan, Cengiz, Seçkin, Kaan, Tevfik (90.Dk.Ahmet Güneş ) , Ozan, Tayfun (61.Dk.Emre), Veysel, Semih (74.Dk.Şevki)
TEKNİK DİREKTÖR: Umut Durmaz 
KURUÇEŞME: Murat, Hakan, Serkan Turhan, Serkan Çolak, Enes, Burak Kısa (88.Dk.Ömer Karağul), Ömer Tunç (76.Dk.Alihan), Semih, Selçuk, 
Furkan (67.Yahya), Burak Er
TEKNİK DİREKTÖR: Kenan Dinler 
KIRMIZI KART: 50.Dk.Şeçkin İşler, 90.Dk. Oktay Kurban /44.Dk. Burak Er 
GOLLER: Dk.80 Veysel / Dk. 77 Yahya 
















Haber-Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.