Bayülken'in açıklaması

Bayülken'in açıklaması

"Ahmet Kandemir antrenörlüğü bıraktı ama hala teknik direktör. Yani teknik direktör Ahmed Kandemir'i menajerlikten mi kovdu?

 

"Ahmet Kandemir antrenörlüğü bıraktı ama hala teknik direktör. Yani teknik direktör Ahmed Kandemir'i menajerlikten mi kovdu? Teknik direktör olarak devam ederse, bir teknik direktör seçmesi gerekir. Bunu bir Amerikalıya anlatırsanız, anlamak mümkün mü? Bir yabancıya "Bu nasıl oldu?" diye açıklarsanız, bu mümkündür. Bu durum Beşiktaş'a hiç yakışmıyor. Sezon başında "Beşiktaş bu sezon nasıl ve hangi amaçla oynayacak?" bize söylendi. Her şey belirsizdir ve sonunda duvara toslar, Beşiktaş basketbol takımıdır. Yönetim basketbolu bırakıyorsa, Başkan Ahmet Nur Çebi basketbolu sevmiyorsa bir takıma versin. "Kampımı kontrol edemiyorum, basketbol oynamama izin verme, futbolla ilgileniyorum" desin, kambur görüyorsa basketbolu bıraksın. Böyle aptalca bir durum? Burada insanlardan bahsetmemize gerek yok, Beşiktaş basketbolunun değerinden adresbet bahsetmemiz lazım. Muhtemelen başkan olmasını istemiyor, genlerinde yok, muhtemelen basketboldan uzak duruyor, anlıyorum ama sonra "basketbol oynamak istemiyorum" demesi ve izin vermesi gerekiyor, ama değil araya girmek.

Yukarıdaki resimde Fenerbahçe Beko; odaları ve organizasyonu en üst kattadır. Avrupa tarzında bir dikiş yapılır. Galatasaray yavaş yavaş kendini yapısal olarak ifade ediyor, takımı geliştirmeye çalışıyor. Sezon içinde oyuncu değiştirdiler ve bir hedefimiz var dediler. Bu iyi birşey. Beşiktaş'a bakıyorsunuz; Beşiktaş altyapısında yetişirsem, orada vatandaş olursam, orada teknik direktör olursam, basketbolla ilgili paylaşımlarda bulunursam o zaman Beşiktaş benim. Basketbola dair her şey onlardan birine borçlu. Benim için özel bir değeri var. Beşiktaş'ın durumu hakkında kimsenin yorum yapmaya hakkı yok. Orada Beşiktaş basketbolu yazıyorsa kimsenin söz  hakkı yok, herkes Beşiktaş basketbolunun belli bir seviyenin üzerinde kalmasını sağlamak zorunda. Başkanın geçen hafta söylediklerini kabul etmiyorum. Bir kulübe gelir dışında puan adresbet giriş veremezsiniz. Geçmişte insanlar tarafından çok fazla özveri ve sıkı çalışma yapılmıştır. Başkan Ahmet Nur Çebi, bu adamların idmana gelmek için yaptıkları fedakarlıkları biliyor musunuz, sabah erkenden idmana geliyor, iki yıldır bu takımda oynuyorsunuz ve cebinizde hiç para yok? 18 yaşındaydım ve rahmetli Süleyman Seba beni arayıp 'Oğlum takımda' dedi, ben de boş kontrat imzaladım. Yarım maaş ve çeyrek maaş aldığım günleri biliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.