Benim görev süremin sonunda sözleşmesi bitiyor

Benim görev süremin sonunda sözleşmesi bitiyor

Bu, tüm kulüpler için iyi bir seçenek ama kırılması zor. İnsan mühendisliği de bizim için çok önemli. Takımların farklı tipte oyunculara ihtiyacı vardır.

 

Bu, tüm kulüpler için iyi bir seçenek ama kırılması zor. İnsan mühendisliği de bizim için çok önemli. Takımların farklı tipte oyunculara ihtiyacı vardır. Ortalama olarak, transferin başlamasına daha  1 ay var. Bu sefer ne olacak bilmiyorum. Tüm pozisyonları ilgilendirebilir. Liste yapıyoruz ama henüz bir işlem yapmıyoruz. Her bölge için hazırlanıyoruz. İkinci yarı  daha yoğun ve çekişmeli geçecek. Rakiplerimizin çalışanlarının zengin olduğunu görüyoruz. Ayrıca yedek kulübesinde soru işareti olmayan bir oyuncu seçmek zorunda kaldık. Ayrıca harika bir ekibimiz var. Kullanamadığım çok oyuncu var. Bu sezon ve hazırlık maçları bizim kriterimiz concordebet olacak. Sol bek olarak Türk oyuncularla devam etmeyi planlıyoruz. Oldukça az sayıda çalışanımız var.  33 kişilik bir takımımız ve kalecimiz var. Hiçbir zaman oyuncu almasak bile şampiyonluklar kazanacak kadar takımımız var. Mümkünse sadece personel takviyesini düşünebiliriz. Önümüzdeki ay her şey netleşecek” dedi.

"Şu anda kimseyle kesin bir görüşmemiz yok"

Bütün maçları takip ettiğini söyleyen Okan Buruk, "Şu anda kimseyle kesin bir görüşmemiz yok. Onur'dan haber var ama şu anda iki tane iyi sağ bekimiz var. Hiçbir şeyimiz yok. Uğur, Kerem'e, Yunus'a ve elimizdeki Türk oyunculara güvenimiz vardı, geçen sefer Kerem ve Yunus  iyi iş çıkardılar. Mükemmel oyunlarıyla Galatasaray formasını kazandılar, her oyuncudan beklentilerimiz var. Bu nedenle kaliteleri çok yüksektir. Bazen yaptılar, bazen yapmadılar. İki kişilik oyun değerlendirmesine katılmıyorum. Bu bir takım oyunu. Takım ne kadar iyiyse oyuncular da o kadar iyi. Kerem'in son maçtaki performansının artmasının sebebi, yanındaki concordebet giriş oyuncuların da iyi performans göstermesi. Türk oyuncularıma çok güveniyorum. Bence sorun yok. Milli takımda da belli mevkilerde oyuncu bulamazsınız. Mesela Ferdi son sol bek. Ayrıca 10 numaradan sol bek pozisyonuna geçti. Genelde futbol milletlerinin sorunları var. Sol bek sorunlu ama Kazımcan genç bir oyuncu. Gelecekte daha iyi şeyler yaratacaktır. Tüm oyuncuları takip ediyoruz. Ocak ayında birikimlerimiz olması muhtemel. Rıdvan, Halil ve Deniz iyi oyunculardır. Bütün bunları düşünüyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.