Beşiktaş, Antalya'daki kısa süreli kampında yeni sezon hazırlıklarını tamamlandı

Beşiktaş, Antalya'daki kısa süreli kampında yeni sezon hazırlıklarını tamamlandı

Kadro değişikliklerini de yaşamaya çalışıyor. Siyah beyazlı takımlar, geçici transferlerde embesil takviyeler için çılgınca yarışıyor

 

Kadro değişikliklerini de yaşamaya çalışıyor. Siyah beyazlı takımlar, geçici transferlerde embesil takviyeler için çılgınca yarışıyor. Bu anlamda Beşiktaş'ın 4 şubenin transferi için çok zaman harcadığı anlaşılıyor.

Güneş duyurdu, temas hızlanıyor

Geçici transferlerde kadrosuna yeni bir sağ bek ile takviye etmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar,  Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un milli oyuncusu Onur Bulut'u kadro programına aldı. 28 yaşındaki futbolcu için, konuyla ilgili görüşlerini düzenlediği rossibet basın toplantısında dile getiren teknik direktör Şen Güneş'in ısrarlı ısrarı ile temasa geçildi.

3 milyon avro talep edildi

Kulüple sözleşmesi sona eren Onur için Karakartal'ın takas anlaşmasıyla anlaşmayı tamamlama planı yürümedi. Kayserispor da 'onur' olarak Trabzonspor'la Siyah Beyazlı yöneticileri takas etmek için teklif arıyor. İfadesi için 3 milyon euro istiyoruz. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş kulübü, tecrübeli isim için Kayseri'ye bu fiyatın yarısı olan 1.5 milyon euro teklif edecekti.

Menajerinin duyurusu

Onur Bulut'un menajeri Elyasa Süme, oyuncunun Kayserispor'la sözleşmesini uzattığı duyurusuna şu açıklamayı yaptı: "Oyuncumuz Onur Bulut ile Kayserispor'un sözleşme uzatma konusunda anlaştıkları haberi bazı basında yer aldı. Sözleşmesi bitmek üzere rossibet giriş olan Onur Bulut  Kayserispor kulübünde devam etmektedir.Sözleşmenin uzatıldığı tarihte sözleşme veya imza aşamasına gelinmemiştir.

Beşiktaş'ın sağ bek pozisyonuna kabul edilen isimlerden biri de Kerem Kalafat. 21 yaşındaki oyuncu, Çaykur Rizespor'da bir yıl kiralık olarak forma giydi ve burada 11 maçta 698 dakika forma giydi. Kerem, Rossier'in ardından yedek oyuncu beklemek istemediği ve daha fazla şans bulmak istediği için Rizespor'un teklifini kabul etti. Futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, 'Beşiktaş'a dönüp efsane olmak istiyorum' demişti. Yönetim, teknik ekibin sonucuna göre Kerem'i zamanında geri çağırabilir.

Galatasaray son hazırlık maçını Antalya'da oynadı, Dünya Kupası  hazırlık kampını geçirdi. Sarı-kırmızılı ekip, Toulouse ile karşı karşıya gelirken, temsili transfer takibi devam ediyor. Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Toulouse'lu orta saha oyuncusu Blanco van den Boumen, Simbam ile son 16 turunda forma giydi. Kaptan kol bandını takan Hollandalı oyuncu, 78 dakika sahada kaldı ve iyi bir performans sergiledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.