BEŞİKTAŞ BAYERN'E DÖNÜŞ YOK

BEŞİKTAŞ BAYERN'E DÖNÜŞ YOK

Bayern Münih, Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Dominic Livakovic'in peşinde.

 

Bayern Münih, Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Dominic Livakovic'in peşinde. Hırvat kalecinin 2018-2019 Siyah Beyazlılar sezonu için önerildiği, ancak  Loris Karius'a karşı önyargılı olduğu bildirildi. Luka Modric liderliğindeki Hırvat milli takımı, Dünya Kupası'nda  Japonya ve Brezilya'yı penaltılarda yenerek kendi grubunda ikinci oldu. Hırvat milli takımının deneyimli Mitt'i Japonya'ya karşı üç, Brezilya'ya karşı Rodrygo'ya karşı birer penaltı kurtardı. Dominik Livakovic'in etkili performansı Avrupa'nın en büyük kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Sky Sports'un haberine göre Bayern Münih, artemisbet bu sezon forma giyemeyen Manuel Neuer'in yerine  kaleci arayışı için Dominic Livakovic'i kadrosuna kattı. Bundesliga devlerinin Dominic Livakovic'in menajeri ile temasa geçtiğini belirtmek gerekiyor.

BEŞİKTAŞ KABUL ETMİYOR

Hırvat milli takımının 2018 Dünya Kupası döneminde kaleci antrenörü olan Marjan Marmic'in Beşiktaş'a Dominic Livakoviç'i tavsiye ettiği ancak scout ekibinin emin olmadığı Tecrübeli kalecinin olumsuz yorumlar yaptığı anlaşıldı. Beşiktaş ekibi, Alman kalecinin yaptığı gol hatası nedeniyle eleştirilen Loris Karius'un yerine Dominic Livakovic'i aldı. Dinamo Zagreb'in 2015-2016 sezonunda başlattığı Dominik Livakovic'in sözleşmesi 15 Haziran 2024'te sona eriyor. 27 yaşındaki Glove'un şu anki piyasa değeri 8,5 milyon euro. Dominik Livakovic, 5 Dünya Kupası maçında 2 gol kaydetti. Bir Kicker raporuna göre; Bayern Münih'in artemisbet giriş Manuel Neuer'in yerine düşündüğü üç isim ortaya çıktı. Bundesliga devlerinin ajandasında Dominic Livakovic ve Keylor Navas'ın yanı sıra Monaco'da kiralık olarak oynayan Aleksander Nubel var. Beşiktaş, Antalya'da kamp kurdu ve hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Westeros oyununda forma giyen isimler lobide rol aldı. Diğer oyuncular  ısınma ve pozisyonlarla antrenmana başlar; paslar, taktik tatbikatlar ve atış tatbikatları ile  devam edin. Beşiktaş  futbol muhabiri ve yorumcusu Ogün Şahinoğlu, A Spor'da Beşiktaş programını değerlendiriyor. "Beşiktaşlı oyuncular Westeros'ta oyundan çıktıklarında pek mutlu olmadılar. İlk yarı oyun çok dengeliydi, iki takım da kötü pozisyondaydı ve iyi oynamadı. İkinci yarıda da aynıydı, ilk yarıda Westeros ve ikinci yarıda Westeros tamamen farklı iki takımdı, ikisi de oyuncu değiştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.