Beşiktaş Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan

Beşiktaş Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan

Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi´nin altyapı çalışmaları ve siyah beyazlı kulübün Fulya´da bulunan altyapı tesisleri ile ilgili sunumunu dinleyerek bilgi aldı.

 

 Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi´nin altyapı çalışmaları ve siyah beyazlı kulübün Fulya´da bulunan altyapı tesisleri ile ilgili sunumunu dinleyerek bilgi aldı. Büyükekşi, Türk futbolunun hem milli takımlar hem de kulüp bazında sürdürülebilir başarılar elde edebilmesi için kendi öz kaynaklarına eğilmesi ve kulüplerin mevcut altyapılarının geliştirilmesi gerektiğini belirterek, "Biz de bu kapsamda Futbol Akademisi projemizi hızla hayata geçirmek için gereken adımları atıyoruz. Bunu bir zorunluluk olarak getireceğiz ama kulüplerimizin altyapıya ayırmaları gereken finansman konusu da masamızda. Alt yapı çalışmaları hakkında bilgi almak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir süredir kulübümüzü ziyaret ediyoruz. Bugün Beşiktaş kulübümüzü ziyaret ettik. Diğer Premier Lig kulüplerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Altyapı katılımcılarımıza birçok konuda eğitimler veriyoruz. Beşiktaş olarak tarihimizde altyapısını her zaman çok ciddiye alan bir kulüp olduk. Bunun da  devam etmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Daha önce de Trabzonspor, Bitexen Giresunspor, 1461 Trabzon, Altınordu, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor ve İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nü ziyaret eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı haydibet Mehmet Büyükekşi, futbol akademisi projesi kapsamında çalışmalarını sürdürdü. Diğer Süper Lig kulüplerini ziyaret etmeye devam edecek.

Özkaya, "Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimiz var. Kısa vadeli hedeflerimizi hızla geliştiriyoruz. Orta vadede tesis var, tesisimiz hazır. Yan taraftaki arsayı da aldık büyüteceğiz." BT. Genç oyuncularımız şimdiden gelmeye başladı. Ligde yaptıklarımızla övüldük ve bu takımı kurarken eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık. Çok gol yedik. Defans ve beklerde önemli değişiklikler yaptık. Sonunda Berke Özer'i bulduk. Kendi kendimize artık gol yemeyen haydibet giriş bir takım olmamız gerektiğini söyledik ve savunmayı güçlendirdik. Burke'ü Premier Lig'de oynayabileceğimiz için satın aldık. Bu adım yabancı sınırları geçmek için önemlidir. Çin Süper Ligi'ne gidersek oraya iki yerli kaleciyle gitmek istiyoruz. Burke'ü sezon sonuna kadar başka bir takıma kiralamak için oynamak istiyorum. Eyüpspor olarak hedefimiz sonsuza kadar ligimizde kalmak. Hayallerimden biri İbrahim Üzülmez'i Beşiktaş'a hoca olarak göndermek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.