Beşiktaş Güneş'le bambaşka!

Beşiktaş Güneş'le bambaşka!

Siyah Beyazlılar, ilk maçını Ümraniyespor karşısında oynayarak sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı ve camiaya umut oldu. Antalya'daki Dünya Kupası Bölme'deki korku nedeniyle ertelendi.

Siyah Beyazlılar, ilk maçını Ümraniyespor karşısında oynayarak sahadan 5-2'lik galibiyetle ayrıldı ve camiaya umut oldu. Antalya'daki Dünya Kupası Bölme'deki korku nedeniyle ertelendi.

Halihazırda yargılanıyor

Güneş ile yeni bir sayfa açan Kara Şahinler, Dünya Kupası tatilinin ardından ayrılmayı planlıyor. Tüm planlar en üst düzeyde yapılırken, dönemler arası yatay geçiş çalışmaları da başladı. Beşiktaş yönetimi, yemekli tartışmada basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde, Başkan Ahmed Noor Chebi gelecek adına önemli açıklamalarda bulundu.

"Federasyona resmi olarak bilgi vereceğiz"

Şenol Güneş'e düzenlediği basın toplantısında "Onu takımımda görmek isterim" diyen Kayserispor'lu Onur Bulut için siyah beyazlı patron, "Şu anda bu bizim için hiç iyi değil. Gerekli." Ahmet Nur Çebi, düşürülmesi gereken yabancı sınırlar kuralını da desteklediklerini ve bir sonraki seferimin 7-4 olması gerektiğine işaret ederek, "Bir dahaki sefere daha sowinbet fazla yerli oyuncu almam gerek. Bu dönemin başlangıcı ve hayır dediler. Buna bakılırsa hepimiz geçtik. Bir dahaki sefere yabancı yardımcıların sayısını artırmamalıyım. Bir sonraki adetim 7+4 olsun istiyoruz. Bu talebimizi resmi olarak federasyona ileteceğiz.

'En zor dönem bizim'

Öte yandan Cheby, salgın dönemindeki zorlu durumun başladığı döneme denk geldiğini söyleyerek, "Kimse benim başkan olduğum dönem kadar zor değil" dedi. kulübün başına geçmesi Aynı dönemde.

Valerien Ismael ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar, takımın başına Şenol Güneş'i çağırıyor ve tecrübeli hocalarla yeni bir sayfa açıyor. Kara Kartallar, Ümraniyespor'u 5-2 yenerek morallerini yükseltti ve Galatasaray'a 2-1 mağlup olmalarına rağmen camiaya gelecek adına umut verdi. Beşiktaş, kısa bir hazırlık kampı olarak gördüğü Dünya Kupası tatilinin sowinbet giriş ardından zirveyi hedefliyor ve galibiyet serisi umut ediyor. Bu anlamda her gün çiftler halinde idmana hazır olan siyah beyazlı ekip, bugün Süper Lig ekibi İstanbulsport ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Beşiktaş-İstanbulspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Müsabaka Vodafone Park Stadyumu'nda saat 19:00'dan itibaren oynanacak. Özel dövüşlerim S Sport'ta canlı yayınlanacak. Sezon başında Valencia'dan Trabzonspor'a geçen Maxi Gomez, beklentileri pek karşılamadı. Uruguaylı golcünün satışı gündemde, İspanya'ya talip olmuştu ve şimdiden.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.