Beşiktaş kulüp toplantısı

Beşiktaş kulüp toplantısı

"Beşiktaş kulübünün şu anda böyle bir tasarruf hakkı bulunmadığından, yine Beşiktaş tüzüğünde yer alan hisselerinin %51'ine sahiptir.

 

"Beşiktaş kulübünün şu anda böyle bir tasarruf hakkı bulunmadığından, yine Beşiktaş tüzüğünde yer alan hisselerinin %51'ine sahiptir. Hissedarların Genel Kurul Toplantısı Böyle bir karar alınmaz ve ben böyle bir şeyi kuruntu olarak değerlendiriyorum. Beşiktaş'ın %51 hissesi var. Beşiktaş  hisselerini, mallarını satıyorum diyerek satamazsınız. Öyle bir şey yok. Bunun için hissedarlar genel kurulunun kararı gerekir. Başkaları hisseleri satılık olarak vbetkripto satın alabilir. İçi boş konuşmadır. Beşiktaş'ta durum böyle değil. Beşiktaş'ı satın almak herkesin harcı değil. Birincisi, kulübün dinamikleri buna izin vermiyor. " ADANA Demirspor Premier Ligi'nde Pazar günü  Fatih Karagümrük ile oynayacakları maçın hazırlıkları başladı. Deniz Kuvvetleri oyuncuları Semih Güler ve Abdurrahim Dursun,  lige odaklandıklarını ve galibiyet hedeflediklerini söylediler.

Dün akşam Ziraat Türkiye'de Adana Demirspor Kupanın 5. haftasında Rizespor'a 4-3 mağlup olduğu VavaCars Fatih Karagümrük ile Pazar günü oynanacak Süper Lig maçının hazırlıklarına, kupa maçının ertesi sabahı teknik direktör Vincenzo Montella ve oyuncularıyla başladı. Blues'un sol beki Abdurrahim Dursun, antrenman öncesi kupadan elendiklerine üzüldüklerini belirterek, "Artık tek odak noktamız lig. Fatih Karaghu ile oynayacağımız maça odaklanmamız gerekiyor. İki gün sonra Mruk maçı İyi çalışıyoruz" dedi. hocamın istediğini yapmaya çalış hocam buraya geldiğimden beri  çok katkısı oluyor. Kendimi geliştirdiğimi ve geliştireceğimi düşünüyorum' dedi. Takımın defans oyuncularından Semih Güler, maçtan ders çıkardıklarını ve Çaykur Rizespor'un diğer maçları için hazırlıklarının devam ettiğine dikkat çekiyor. . Lige odaklanmak ve  üst sıralarda yerlerini vbetkripto almak istediklerini söyleyen Güle, formlarını korumaları halinde ligi ilk üç içinde bitirebileceklerini kaydetti. Güle, eski takım arkadaşı Tayyip Talha Sanuqi'nin Beşiktaş'a taşınmasıyla ilgili olarak, "Tayyip'in gitmesine üzüldüm çünkü çok yakındık. Bu onun için büyük bir sorun. Bu büyük bir fırsat. Ben  her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım. Fırsatın şimdi bana gelmesine sevindim. Öğretmenlerimizin ve müdürlerimizin bana güvendiğini ve doğru yolda olduğumu gösteriyor. Buna performansımla cevap vermeye çalıştım" dedi. Sol dizinden sakatlanan vampir Seth, forma giyemeyecek en az iki maç.Deneyimli stoper Millspoor'un Gaziantep ve Adana  maçlarında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.