Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıklarına devam etti

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlıklarına devam etti

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası sayesinde Spor Toto Süper Lig  hazırlıklarına bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çifte antrenmanla devam etti.

Beşiktaş, FIFA Dünya Kupası sayesinde Spor Toto Süper Lig  hazırlıklarına bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çifte antrenmanla devam etti. Ortalama bir buçuk saat süren akşam idmanına Beşiktaş Kulübü Başkan Yardımcısı Emre Kokadağ da katıldı. Hırvatistan ve Kanada, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası heyecanı sürerken F Grubu'nda güçlerini paylaşıyor. Beşiktaş dinamosu Atiba Hutchinson 73 dakika sahada kalırken, Hırvatistan 90. dakikayı 4-1 önde tamamladı. 39 yaşındaki özgür adam cephede belli bir günde hem "denizyıldızı" dedi hem de ülkesinde tarih yazdı.

Naatomo transfer görüşmelerine şaşırdı

Bir zamanlar Alman tarafı Bochum için oynayan Japon kanat oyuncusu Takuma Asano'yu satın almayı planlıyor. Referanslarıyla, yönetim her zaman tutarbet ismi zorlar. Deneyimli oyuncunun İstanbul ve Beşiktaş ile ilgili bilgileri Galatasaray milli takım oyuncusu arkadaşı Yuto Nagatomo'dan aldığını da belirtelim. Almanya'dan ayrılmak isteyen Asano'nun kariyerine Beşiktaş'ta devam etme konusunda olumlu olduğu söyleniyor.

Gedson kararı

Gedson'ı bedelsiz oynayacak olan Güneş'in bu hamlesiyle Cenk, Weghorst ve Muleka'nın hücumda daha fazla top bulmasını sağlamak amaçlanıyor. Gedson Fernandez, Dünya Kupası tatilinde taraftarların kaçırdığı gergin ve yorucu bir tempoda Beşiktaş'ı ortaya çıkaran teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin yeni oyun konseptinde kilit tutarbet giriş rollerden birini oynayacak. Güneş, siyah beyazlı  orta sahada hayal kırıklığı yaratan performansına rağmen maçın başından itibaren istikrarlı olan  Portekizli futbolcuya  daha fazla sorumluluk yükledi.

14 maç oynandı

Bu dönemde Weghorst için 14 maçın hepsinde (13'ü Süper Lig'de ve 1'i Türkiye Kupası'nda) forma giyen Gedeson Fernandez'in dahil olduğu düşünülüyor. ağırlıklı olarak bir orta saha oyuncusu olarak. Yeni planla Gedson, orta sahada ve ön sahada özgürce oynayabilecek. Teknik ekibin amacı Cenk, Weghorst ve Muleka'nın rol değiştirmelerinin ardından hücum hattında daha fazla topa sahip olmalarını sağlamak ve Gedson'ın skora katkısını artırmak... Gedson'ın şimdiden 2 asisti var. (Ücretsiz) Fenerbahçe ligde 14. haftadan sonra 29 puanla lider durumda, görev süremin başında Jorge Jesus'u getiren Portekizli teknik heyet sıralamasına göre yapılan transferde Fei Nebahçe, Katar'da Dünya Kupası'na hazırlandığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.