Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Basın Toplantısı Düzenledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Basın Toplantısı Düzenledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün Nevzat Demir tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, önceki gün Nevzat Demir tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Güneş, görev süresinin başında İngiltere'deki Everton'dan kiralık olarak gelen Dele Alli için, "Alli, kendi futbol kariyeri dibe vurduğunda ilk çıkışını yapabilirdi. "Sen bana bir adım at, ben sana üç adım atayım" dedim ona. Gomez geldiğinde böyle bir şevk ve istekle çalışmayı düşünmeseydi milli takımda olmayacaktı. Dele Alli çok daha genç. Çalıştıkça çok gelişeceğini düşünüyorum. Tecrübeli teknisyenler tarafından kısaca anlatılan görüşmenin detayları FANATİK tarafından aktarıldı.

"İstediğiniz gibi transfer yapacağız"

Güneş'in, Dünya Kupası tatilinin ardından Nevzat Demir'in tesislerine 2 saatten fazla gelen İngiliz futbolcularla görüştüğü bildirildi. Başarılı hoca, "Seni burada görmek hiç hoş değil! Keşke şimdi Katar'da olsaydın. Eskisi gibi milli takımda olmalısın. Bu bordobet durumda takımın beyni sen olacaksın. Şartlarınla. , takıma zorlukla girebilirsiniz. Birçok örnek var. Mario Gomez, Ricardo Quaresma, Blake Yılmaz gibi... Milli takıma döndüler, transferler yaptılar. Senin sıran. Durumunuza bağlı olarak fonları geçici olarak transfer edeceğiz. Kalite olarak saydığım oyuncuların hiçbirinin gerisinde değilsiniz, öndesiniz. "

"Dönüş bileti almayacağım"

Chenore'nin kendisiyle görüşmesinin ardından konuşan Ali, "Sizi çok iyi anlıyorum. İzin günlerimde özel öğretmenlerle çalışıyorum. Beklentilerinizi. Kendi gözlerimle görmeseydim dönüş biletimi iptal ederdim" dedi. ". Tehlikeli bir operasyona başlayan ve Ocak ayı kadrosunda çok önemli takviyelerle takviye etmeye hazır olan Galatasaray'da yönetim yoğun çalışmalarına başladı.

Ayrılık Aşaması

Galatasaray'ın yabancı stoper arayışlarında yeni bir isim var. İtalyan bordobet giriş medya kaynaklarına göre Huang Hongjun, Napoli ile sözleşmesi sona ermek üzere olan Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus ile ilgileniyor. Roma ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından 2021 yazında Napoli'ye transfer olan 31 yaşındaki solak stoper, yeni takımıyla yollarını ayırmak üzere. Sarı-kırmızılı takımın yabancı stoper gündemindeki bir diğer isim de Brezilyalı. 25 yaşındaki Nino'nun ülkesinin Fluminense takımının kaptanı olması için görüşmeler devam ediyor. Galatasaray'ı yavaşlatan sadece Brezilya kulübünün yüksek bir bonservis bedeli istemesi oldu. Sarı-kırmızılı yönetim, oyuncularla anlaşarak "bekle ve gör" stratejisini benimseyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.