Beşiktaş U-13 Takımı İlk Yarının Namağlup Lideri...

Beşiktaş U-13 Takımı İlk Yarının Namağlup Lideri...

İstanbul U-13 Ligi 42. Gurupta Şampiyonluğun En Büyük Adaylarından Beşiktaş, İkinci Sıradaki Sancaktepe Belediyesporu Deplasman da 1-0 Yenerek İlk yarıyı Lider Bitirdi..

İstanbul U-13 Ligi 42. Gurupta Şampiyonluğun En Büyük Adaylarından Beşiktaş, İkinci Sıradaki Sancaktepe Belediyesporun konuğu oldu. Maç Sarıgazi Stadında bunaltıcı sıcağın hakim olduğu öğle saatlerinde oynandı. Maça her iki takım taraftarlarının yanında maçı olan diğer takım taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Oyuna her iki takımda kontrollü başladı,  ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koyan deplasman ekibi Beşiktaş tı. Soldan Ertuğrul ile etkili gelen Beşiktaş yakaladığı gol pozisyonlarında Sancaktepe Belediyespor defansı ve kalecisi Arda ya takılıyordu. Okan, Berkay ve Anıl ın pozisyonlarında kaleci Arda gole izin vermedi.Kontra toplarla oyuna ortak olmak isteyen evsahibi ekip Muhammet ve Ali ile pozisyon bulup değerlendiremediler. 28. dk. Beşiktaş penaltı kazandı, Okan ın cezasahasındaki düşürülüşünde hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen Anıl topu ağlarla buluşturunca deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Beşiktaşın 1-0 üstünlüğü ile geçildi.






 2. Yarıyada hızlı başlayan deplasman ekibi Beşiktaştı, Yiğit in ceza sahası dışından sert şutu direkten geri geldi. Sancaktepe ataklarında Ali nin sert şutu az farkla auta çıktı. Adnan ın kullandığı serbest atışa Fırat kafa ile dokundu top az farkla auta çıktı. İki takımında gol çabaları gol getirmeyince maç deplasman takımı Beşiktaş ın 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı. Bu galibiyetle puanını 28 yapan Beşiktaş ilk yarısınıda lider bitirmiş oldu. Sancaktepe Belediyespor da 23 puanda kalarak 2. sıradaki yerini korudu..





SANCAKTEPE  BLD.  0 - BEŞİKTAŞ  1

SAHA : Sarigazi
HAKEM : Murat Bilgin****
SAHA KOMSERİ : Süleyman Baysa
SANCAKTEPE BLD. : Arda***, Samet**, Muharrem***, Fırat****, Selahattin***, Erkan***, Mücahit***, Bora***, Muhammet***, Adnan***, Ali***
YEDEKLER : Anıl, Enes, Adem, Ozan, Murat, Cevahir, Rıdvan
BEŞİKTAŞ :
 Fatih***, Batuhan***, Muhammet**
**, Yiğit***, Muhammet***, Okan****, Ertuğrul****, Berkay***, Anıl****, Kartal****, Paşa***
YEDEKLER : Deniz, Erdem, Enes, Sefa, Emirhan, Tunahan, Oktay




  Maçın saha Komseri Süleyman Baysa' ya yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.