Beşiktaş'a Chelsea'dan Ziyech için kötü haber

Beşiktaş'a Chelsea'dan Ziyech için kötü haber

Edinilen bilgilere göre Beşiktaş futbolcusu Seth, Ziyech'e Beşiktaş ve taraftarlar hakkında sürekli bilgi verirken, siyah beyazlı takımları desteklemek için milli takım arkadaşlarının kararlarını kullanarak çok zaman harcadı.

Edinilen bilgilere göre Beşiktaş futbolcusu Seth, Ziyech'e Beşiktaş ve taraftarlar hakkında sürekli bilgi verirken, siyah beyazlı takımları desteklemek için milli takım arkadaşlarının kararlarını kullanarak çok zaman harcadı. Sabri Sarıoğlu'nun 1999-2000 sezonunda Galatasaray'a transfer olduğu Sarı-Kırmızılılardaki kariyeri, 2017-2018 sezonunda son buldu. Tecrübeli sağ bek, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Göztepe ile anlaştı ancak benim dönemimin sonunda futbolculuk kariyerine son verdi. Türk futbolunun efsane ismi, kariyeri hakkında bir itirafta bulundu.

Dünya Kupası favorileri

Sabri Sarıoğlu, A Spor'da Kırmızılar, Dünya Kupası, Gabriel Jesus, Boi ve kariyeri hakkında konuşuyor. Sarıoğlu, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası favorilerini açıkladı: "Fransa, İspanya ve Brezilya. Şampiyonluğun bu üç takımdan geleceğini düşünüyorum.

'Ligimizin en iyi sağ beki'

"Sacha Boey şu anda ligimizin en iyi sağ beki. Hücumda ve savunmada harikaydı. Bu yeterli olmamalı. Bekler hücumda çok iyi olmalı. Zamanım harika isabet sonuçlar verdi ve daha fazlasını eklemeliyim. Daha yükseğe çıkma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyorum ve biraz gelişirse daha iyi performans göstereceğini düşünüyorum. "

"Vazgeçme, savaş"

"Görevimin başında takımdan ayrıldı ama Boyie pes etmedi. Dış yardım genellikle bu durumdayken, tüm borçları isterler, FIFA'ya şikâyette bulunurlar ve başka bir takıma giderler ama Boi kalıp savaşmayı seçer. Bence doğru bir karar verdi ve şu anda Galatasaray isabet giriş taraftarlarının en sevdiği oyunculardan biri. " Ankaragücü maçından sonra Joseph'in hala hayatta olduğu bir durum var. Bu olaydan sonra futbola konsantre olamadı mı yoksa olay yerinden mi etkilendi bilinmez. Performans olarak beklentileri karşılayamayan bir oyuncuydu.

'Trip atarsam hoca benimle oynamaz'

İsa çok renkli bir karakter, deneyimli bir eğitmen ve iyi dönüyor. Oynamayan oyuncular kulüplerden ve gezilerden memnun değil. İsa geldiğinde, futbolcuların “Üzülürsem, tökezlersem koç artık benim için oynamaz. "Oyuncular sürekli hazırlanıyor. Hatta bir maçtan sonra İsa Emre MOR'u azarlamaya gittiğinde yardımcısı Emre'yi oradan kaçırmıştı, tıpkı bir yardımcı olarak hatırladığı gibi. Takım çalışması çok önemlidir. Yaralanmalar var. Yanlış hatırlamıyorsam yedek kulübesinde 1-2 oyuncu vardı. çok özlüyoruz En iyi maçlarımızda elendik.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.