Beşiktaş'a geldiği günden beri forma giyemeyen

Beşiktaş'a geldiği günden beri forma giyemeyen

Blackhawks'ın, süresi dolan Kamerunlu sol kanat oyuncusuyla sözleşmesini yenilemeyeceği konuşuluyor.

Blackhawks'ın, süresi dolan Kamerunlu sol kanat oyuncusuyla sözleşmesini yenilemeyeceği konuşuluyor. Beşiktaş, İngiliz ekibi Tottenham Hotspur'dan 27 yaşındaki oyuncuyu 22 Ağustos 2019'da kadrosuna katarak 

Laidouni, Kartal'ı sahipleniyor

Siyah-beyazlılar geçici transfer sürecini sürdürürken, orta saha oyuncusu için yeni bir isim konuşulduğu bildirildi

Ocak ayında orta sahayı güçlendirmeyi umut eden Beşiktaş transfere yöneldi. Libero cepheye takviye  çalışmalarını sürdüren siyah beyazlıların, Tunuslu Aisa Leydoni için hamle yaptığı bildirildi.

Bu sefer Tunuslu oyuncular Macar takımı için 26 maça çıktı, 2 gol ve 3 asistle katkıda bulundu.

Foot Mercato internet sitesine göre Blackhawks, Macar takımı Ferencvaros'ta forma giyen Leydoni ile ilgileniyor. Beşiktaş'ın yanı sıra Celtic ve Wolfsburg gibi bahsimvar İngiliz kulüplerinin de Tunuslu ile ilgilendiği söyleniyor. Özellikle kulübü Ferencvaros'un 4 milyon avroluk tazminat karşılığında Leduni'den ayrılmaya hazır olacağını söyledi.

Değeri 4 milyon euro

Aisaledunie'nin şu anki piyasa değeri 4 milyon avro. Ledoni ise Tunus milli formasını 28 kez giydi ve bir kez de rakip kaleye gol yedi. Tecrübeli oyuncu, 2020 yılında Romanya tarafı Voluntari'den Ferencvaros'a transfer oldu. Macar tarafı Leduni'yi 600 bin euroya transfer etti.

Fransa'da da oynadı

Leydoni, kulüp kariyerinde 208 maça çıktı. Tunuslu oyuncu, çıktığı 19 golün 22'sini kaydetti. Orta saha Yıldız, Fransa'da Angers ve Chambly'de de forma giyiyor. Rajdoni bu kez Avrupa Ligi'nde Trabzonspor ile 2 maça çıktı.

Fenerbahçe, molada Jorge Jesus'un istediği kadro bahsimvar giriş genişliğini oluşturmak ve bu yönde önde olmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor, çok hareketli bir Ocak olacak.

Fenerbahçe'de operasyon başladı

Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'un isteği üzerine stoperlerin transferi öncelikli. Fenerbahçe, dış yardım kotasının dolması nedeniyle savunmayı güçlendirmek için yerli oyunculara yöneldi. Kötü haber geldi ve taraftarlar, formayı giyen Perez'in sahalara dönmesinin ne kadar süreceğini merak ediyorlardı. Tedaviye yanıt vermediğini ve bacaklarında ağrı olduğunu söyledi. Villarreal ile oynanan maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus, "Luan Peres'in ne kadar süre hazır olacağını henüz bilmiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.