Beşiktaş'ın cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler

Beşiktaş'ın cumhurbaşkanı adayı olmak isteyenler

Beşiktaş toplumunun her zaman muzdarip olduğu sağlıksız bir hükümetin oluşmasına yol açtı.

 

Beşiktaş toplumunun her zaman muzdarip olduğu sağlıksız bir hükümetin oluşmasına yol açtı. Ancak son günlerde Beşiktaş'ın cumhurbaşkanı adayı olarak adından söz ettiren Hassan Alat, seçim öncesi cumhurbaşkanını arayarak bir sonraki seçime hazırlandığını bildirdi ve bir sonraki seçim için adaylığını Beşiktaş'a iletti.  Hasan Arat'a yakın kişiler, stratejinin grup ve derneklerle müzakere etmeden proje ve yönetim kurulu listeleri hazırlamak için acele etmeme isteğinden betonred kaynaklandığını söylediler. Öte yandan yönetim kurulu başkanı Tevfik Yamantürk'ün adaylığı değerlendiriliyor. Ancak Yamantürk, meclis başkanı olarak seçim hazırlıklarını kamuoyu önünde yürütmesini engellediği için Alat kadar rahat değildir.

2003-2005 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giyen Kleberson, Beşiktaş'ta geçirdiği dönemi İngiltere'de verdiği bir röportajda anlattı. Brezilya milli takımında da forma giyen Kleberson, Türkiye'deki bir üzüntüsünden de bahsetti. Kleberson, Atletico Paraná'da oynamaya başladı ve 2003 yılında 8.6 milyon Euro'ya Manchester United'a taşındı.

İngiliz devlerinde iki yıl geçiren yıldız oyuncu, Ağustos 2005'te 2.6 milyon Euro'ya Beşiktaş'a transfer oldu. Artık MLS takımı New York'ta yardımcı antrenör betonred giriş olan Kleberson, Türkiye'de geçirdiği zamanı anlatıyor. "Beşiktaş ile sözleşme imzalamak için Türkiye'deki havalimanına geldim ve çıkar çıkmaz taraftarların fısıldaştığını duydum. Bu tamamen çılgınca. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aniden etrafım sarıldı ve fanlar beni havaya kaldırdı ve arabanın içine bindirdi. O sırada cüzdanımı ve telefonumu kaybettim. Kayınpederim ve menajerim yanımda ama bir şey yapamıyorlar. Sonunda beni almaya gelen arabaya binebildim. Arabaya bindim ve kapılar kapalıyken bile fan sesini duydum. Adımı söylüyorlar.  Otele vardık ama taraftarlar kaldığım oteli de buldular, otelin dışında beni alkışladılar. Türkiye'yi seviyorum. Hayranlar çılgın ama  çok destekleyiciler, çok tutkulular. Türkiye'de hangi şehre uçarsanız uçun, havalimanında taraftarlar etrafınızı saracak.  Fenerbahçe ile çok önemli bir maçımız olacak. Bu maç öncesi seanstan sonra antrenman sahasından çıktım, otobüse doğru yürüdüm ve  oturdum. Sonra dışarıdaki kalabalığın arasında bir koyun gördüm.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.