Beşiktaş'ın efsane teknik direktörü Gordon Milne (Gordon Milne) kulübe üye oldu

Beşiktaş'ın efsane teknik direktörü Gordon Milne (Gordon Milne) kulübe üye oldu

İngiliz futbolcu, 1987'den 1993'e kadar Beşiktaş'ı yönetti ve 3 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2  Süper Kupa kazanarak unutulmaz başarılar elde etti ve şimdi kulübün bir parçası.

 

İngiliz futbolcu, 1987'den 1993'e kadar Beşiktaş'ı yönetti ve 3 lig, 3 Türkiye Kupası ve 2  Süper Kupa kazanarak unutulmaz başarılar elde etti ve şimdi kulübün bir parçası. Yönetim kurulu başkanı Tevfik Yamantürk, cuma günü yaptığı açıklamada, Milne'ye (85) üyelik kartını verdiğini ve yaka kartını taktığını açıkladı. Eski futbolcu Pascal Nouma, hitbet Un moment d'amour: 1903 filminin setini onunla birlikte kurar. Birlikte resmedildiği adam Galatasaray Şampiyonu'nu simgeleyen 4 işaretini yaptı ve sinirlenen Norma gence yumruk atarak parmağını kırdı. Beşiktaş'ın unutulmaz yıldızlarından biri olan Pascal Numa, futbolu bıraktıktan sonra futbola başladı.

Fotoğraf çekimi sırasındaki olaylar

Sarıyer'de çekilen bir filmin setine giden bir adam, Nouma ile fotoğraf çektirmek istedi. Eski futbolcu, taraftarların taleplerine karşı çıkmadı. Ancak Numa, gençle fotoğraf çektirmek için poz verdiğinde işler tersine döndü. Genç adam poz verirken Galatasaray'ın şampiyonlarını simgeleyen yıldız sayısına atıfta bulunarak "4" işareti yaptı. Bunu gören Pascal sinirlendi ve genç adamı dövdü ve tekmeledi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesine rağmen sakinleşmeyen Nouma, genci dövmeye devam etti. Genç adamın parmağı kırıldı ve darp raporu verdi.

Kulübümüz yabancı statüsünün serbest bırakılması için sürekli açıklamalar yapmaktadır.

Birçok kulüp 8+3'ü sevmez. United kulüpleri ve TFF yeni sezona ortak karar verecek. Bu tartışmalar sırasında parasını alamayan veya oynayamayan yabancıların sayısı  her geçen yıl artıyordu. Son örnek, Beşiktaş'tan Amerikalı Tyler Boyd. Özetle hitbet giriş Beşiktaş ışık topu gibi bir kriz atlattı. Oyuncu, 4 Kasım'da "Hiç şansım yok" diyerek tek taraflı olarak sözleşmesini feshetti. Herkes Uyuyor! Beşiktaş, oyuncularla birlikte FIFA'ya ait olabilir. Yukarıda adı geçen futbolcuların mali tablolarıyla ilgili haberi  okuyacaksınız. Çok fazla dış yardım getirdik ve bunların %50'sinden fazlası ülke hakkında iyimser değil. Ücretsiz değil, kural 6+5. 6 yabancı, 5 Türk. Belki kulüp borç tuzağından kurtulur. Yarın Dünya Kupası Katar'da başlıyor. Yüz milyonlarca insan bu futbol organizasyonuna yönelecek. Maça saatler kala ilginç detaylar ortaya çıktı. İngiliz  gazetesi "Daily Express" böyle bir olayı bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.