Beşiktaş'ın pazar günü işi kolay olmayacak

Beşiktaş'ın pazar günü işi kolay olmayacak

Erol’un çok tecrübesi var, Fenerbahçe'de de birlikte çalıştık. Özellikle futbolcuları motive etme konusunda çok iyi bir teknik direktör.

 

Erol’un çok tecrübesi var, Fenerbahçe'de de birlikte çalıştık. Özellikle futbolcuları motive etme konusunda çok iyi bir teknik direktör. Takımını Beşiktaş önemli bir maçına hazırlayacak. Şenol tecrübeli ve güçlü bir ekibe sahip. Çok güzel bir maç olacak, çok zor. Milliyet yazarı Cemal Ersen'den köşe yazısı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 6 aylık kampanyasını anlatmak için bu hafta başlarında bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı'nın konuşmaya iyi bir hazırlık yaptığı görülüyor. Temaları kontrol eder, projeleri onaylar ve sürdürür.

Ancak toplantının sonunda söylediği şey beni şaşırttı. Adanaspor’dan Kenan Başaran, "Son dönemde TFF'den ihraç edilen isimler hakkında ne düşünüyorsunuz?" Büyükekşi'nin cevabı ve nedeni ilginç: Onları al. 468 kişiydik, 397'ye düştük. Devlet ve 1win birçok özel sektör düzenlemesi. İster Yargıtay üyesi olun, ister en yüksek makamda olun, 65 yıllık bir sicili var. Biz bu İK işini ajans dışında profesyonel firmalara yaptırıyoruz." İzin ver şeytanın avukatlığını yap. Yarın milli takımı temsilen Şenol Güneş ve Fatih Terim isimleri anılsa bu şirket "65 yaş üstü oynayamazlar" mı der?

Güneş (70) ve Terim (69) gölette mi mahsur kalacak? Ne de olsa, onlar da maaşlı profesyoneller olacaklar. Son olarak; Oğuz Sarvan'ın (67) Tahkim Akademisi başkanlığına atanması da aynı gün  açıklanmadı mı? Bu nasıl bir diyet, bu nasıl bir lahana turşusu? Dinle; TFF bir devlet kurumu değildir, özerktir. İstediği kişiyle kaç yaşına kadar  çalışabilir. Makul fesih gerekçeleri sunulabilir. Örneğin, "İş temponuzu beğenmiyoruz", "Sürekli sizsiniz", "Gençlerin önünü açmaya çalışıyoruz" gibi şeyler. Tazminat ödersin, vedalaşırsın. Büyükekşi Bey'in nezaketinden hiç şüphem 1win giriş yok. Ancak futbolun dinamiklerinden anlamayan danışmanlar ve ajanslar tarafından yanıltılmayı reddediyorum. Sorun ya başkanın çalışmadığı yerdeydi ya da doğaçlama yaparak hata yaptı. Aksi takdirde bu hükümet iktidarda olduğu sürece TFF'nin kapıları Güneş'e, Terim'e ve 65 yaş üstü birçok kişiye kapalı olacaktır! Antrenör Ankaragücü, Antalya ile oynadıkları lig maçının ardından Beşiktaş ile oynadıkları kupa maçını değerlendiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.