BEŞİKTAŞ'ın seçeneği var

BEŞİKTAŞ'ın seçeneği var

Beşiktaş, Arjantin'e iki gol atan Weghorst'u bu sezon Premier Lig'den küme düşen Burnley'den kiraladı.

Beşiktaş, Arjantin'e iki gol atan Weghorst'u bu sezon Premier Lig'den küme düşen Burnley'den kiraladı. Beşiktaş, yıldız oyuncuyu 200 bin Euro'ya kiralayarak, görev süremin sonunda 10 milyon Euro ödemem şartıyla Weghorst'u kalıcı olarak kullanabilir.

Burnley'in açıklaması

Şampiyonada Burnley, Queens Park Rangers'ı deplasmanda 3-0 yendi. Burnley menajeri Vincent Kompany'ye maçın ardından Walter Weghorst soruldu.

Kompany'ye gelince, Weghorst; "Bence önce onu tebrik etmeliyiz çünkü Dünya Kupası'nda bir maçta iki gol atmak inanılmaz bir şey.

'Ülkesini gururlandırdığını düşünüyorum' dedi.

Burnley'de iptal seçeneği var mı?

Weghorst'un geri çağırma sözleşmesinde bir madde olup olmadığı konusunda genç yönetici, "Şu anda sahip olduğum oyuncu grubuna odaklandım.

Weghorst iki Dünya Kupası golü attı, ona soracağınızı tipbet biliyorum. "Sözleşmede bir fesih maddesi olduğu  bana söylenmedi" dedi.

Spor Toto 1. Lig'de Altay'ı evinde  2-1 yenen Özer Özdemir, Altaş Denizlispor'un kahramanı oldu ve camiasına kadroda kalma umudu verdi. 24 yaşındaki oyuncu takımın golcülerinden biriydi ve açılış golünü 86. dakikada Celtics 1-0 öndeyken kaydetti. Özer bu kez 90'da ilk maçına çıktı ve Deniz Lisspor'a golleriyle enerji verdi.

Maç sonunda muhteşem Denizlis Spor takımına bakın Futbolcular tipbet giriş ve teknik ekip, Özer'i taraftarlarla kucaklaştı. 2020-2021  Süper Lig sezonunda Denizlispor takımına gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 3 sezondur yeşil-siyahlı formalar için ter döküyor. Bu kez 9 maça çıkan Özer, ilk golünü Altay ile oynadığı maçta kaydetti. (ADH)

Bu arada Dünya Kupası nedeniyle lige giren Antalya'nın turizm bölgesi Belek'te antrenman yapan Galatasaray futbol takımı bugünkü antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Antrenör Okambrook liderliğindeki antrenman, dinamik bir ısınma ile başlar. Antrenman 5'e 2 paslardan oluşan 3 seri ile devam eder ve taktik çalışma ile sona erer.

MUSLERA geri döndü, RASHICA ekiple çalışıyor

Sarı-kırmızılı takımlarda; Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman ekiple çalışmaya başlar. Mathias Ross'un tedavisi devam ederken, Sergio Oliveira ve Yunus Akgün'ün fizyoterapist eşliğinde ekiple birlikte sahada ve salonda  ayrı çalışmaları devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.