Beşiktaşta ipler geriliyor

Beşiktaşta ipler geriliyor

Beşiktaş forması giyen adama lanet okumak değil. Tekrar ediyorum, bu utanç verici Kenardaki koçlar sizin gördüğünüzü göremiyor mu?

 

Beşiktaş forması giyen adama lanet okumak değil. Tekrar ediyorum, bu utanç verici Kenardaki koçlar sizin gördüğünüzü göremiyor mu? İyi oynamıyorsa, oyuncu onu yere serer ve daha iyi oynayacak biriyle değiştirir. Sezon sonunda 'hoşçakal' dedi ve bitti. Maradona kadar yetenekli biriyle bile yuhalanır ve itiraz edilirse oynayabileceğini düşünürsünüz. Her futbolcu kötü dönemler geçirebilir. Yeteneği varsa kendini geliştirebilir ve iyi oynayabilir. Bunu nasıl önleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. Basketbol değil. Lütfen sakin olun ve Beşiktaş formasının kutsallığını kirletmeyin. Emrecan Uzunhan, bu sezon başında Beşiktaş'a katıldı ancak Şanlıfa karşısında gösterdiği performans güven vermedi. Nesiep Uysal ile  başlayan Emrekan Uzuhan, xumabet açılış 15. dakikada skor bulmakta zorlandı. Teknik direktör Şen Güneş erken devreye girerek Atiba'nın yerine Tayyip Talha'yı alırken Nesip'i orta sahaya taşıdı. Sezon başında yapılan uzun görüşmelerin ardından bonservis bedelinin %50'sini İstanbul Spor'dan 2.2 milyon Euro'ya alan Emrejan'ın şu ana kadarki performansı tatmin edici değil. Toplam 4 lig ve kupa maçına çıkan Emrejan, 224 dakika forma giydi.

Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu'nun görünmezliği devam ediyor

Beşiktaşlı genç oyuncu Ersin Destanoğlu, Şanlıurfa'ya karşı ilk 15 dakikada  2 gol atsa da durumu hala iyi değil. Bu sezon 9 lig maçı ve 2 kupa maçına çıkan Elsing, kalesinde toplam 14 gol kaydetti. Elsing sadece  3 lig maçında gol atarken, yediği goller nedeniyle taraftar düdüklerine de maruz kaldı. Elsing'e resmi bir teklifin olmadığına dair xumabet giriş haberler de var, Avrupa'dan gelen tekliflerden bahsetti. 29 yaşındaki Beşiktaş ile Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Hafta maçında. Maçın ikinci dakikasında oyuna giren Dele Alli tribünlerden yuhalanırken, Marca İngiltere yıldızı hakkında şoke eden açıklamalar yaptı. Beşiktaş, Türkiye Ziraat  Kupası 5. Tur maçında TFF 2. Lig Beyaz grubunda yer alan takımlardan Şanlıurfaspor ile sahasında karşı karşıya geldi. Kartal'ın 15. dakikada 2-0 öne geçtiği maçta Beşiktaş Teknik Direktörü Şen Güneş hemen devreye girerek 29. sıraya girdi. Dünya Kupası tatilinin kendileri için dinlenme kampı gibi geçtiğini belirten Cenk, "Dünya Kupası tatili bizim için sezonun başlangıcı gibi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.