Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan eski yıldız

Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan eski yıldız

Tottenham Hotspur yıldızı Dele Alli, Çarşamba gecesi devre arasında menajeri tarafından değiştirildikten sonra kariyeri aşağılanma ve umutsuzluk içinde sarsıldı.

 

Tottenham Hotspur yıldızı Dele Alli, Çarşamba gecesi devre arasında menajeri tarafından değiştirildikten sonra kariyeri aşağılanma ve umutsuzluk içinde sarsıldı. Eski İngiliz futbolcu, Türkiye Kupası'nda sadece 29 dakika süren ve tenis yıldızı Emmara Dukanu ile karşılaştırmalar yapmaya başlayan, karşılaşabileceği en korkunç senaryolardan birine katlandı. 26 yaşındaki oyuncu şu anda Türkiye'nin Süper Lig devlerinden biri olan Beşiktaş'ta kiralık olarak oynuyor, ancak Türkiye'deki macerasında çok fazla şansı olmadı ve yedi maçta bir gol attı. Türkiye Kupası iç sahasında Şanlıurfa spor takımı ile oynanan betvevo maçta, maçın  yarım saat sonra yerine baş antrenör Şenol Güneş geldi. Hayranları, başarısız İngiliz'i, 2021 ABD Açık'ı kazandığından beri  tutarsız bir form sergileyen Britanya'nın 20 yaşındaki  1 Numaralı Radukanu'suna benzetti.  @StevenJohnHarry tweet attı: "Ya artık futbolu sevmiyor, emekli olana kadar sözleşmeden sözleşmeye gidiyor, ya da Emma Raducanu gibi: zirveye harika bir şekilde geldi, ama gerçekten olduğu yer burası."

 

Toffees formasıyla 13 maça çıkan Dele Alli,  Frank Lampard tarafından  Beşiktaş'a kiralandıktan sonra artık kalıcı bir sözleşmeye imza attı. Tereddüt etti. Beşiktaş'ın Şanlıurfaspor maçı da teknik direktör Şenol Güneş'in ideal 11'ini oluşturdu. Deneyimli teknisyenler bu maçtan önemli betvevo giriş dersler çıkarırken, 4 oyuncunun da düşük performans gösterdiği belirlendi. Tribünler  5 oyuncuya tepki gösterirken bu maçta yaşananlar Gaziantep FK'ya yansıyacak. Kaleci Ersin Destanoğlu, formayı yine Mert Günok'a devredecek. 29. dakikada deplasmanda bulunan Dele Alli oyunu kaybetti ve fiziki durumu beklentileri karşılamadı. Beşiktaş'ta Necip Uysal ve Emrecan Uzunhan'ın performansı da tartışıldı. Nesip arkada başarısız olunca ikinci yarıda liberoya öne geçti. Genç stoper Emrekan Romantizm'in yokluğunda ilk şansını değerlendiremedi. Bu nedenle Gaziantep FK maçında  sol bekte Tayyip Talha ve sağ bekte Wellington ile forma giymesi bekleniyor. Beşiktaş, liderlik tablosunun tepesinden çok uzaktayken bir durum yaşıyor. Mesafe çok uzak, Fenerbahçe'ye 7 puan, Galatasaray'a 5 puan. Örneğin 7 puanlık bir  fark var ama  ikinci sıradasınız ve öndeki takımın sallanmasını bekliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.