Beşyüzevler ve Reşitpaşa’lı genç futbolcuların kavgası

Beşyüzevler ve Reşitpaşa’lı genç futbolcuların kavgası

İstanbul U19 Ligi 15.Grupta oynanan ve karşılaşma sonrasında büyük olaylara sahne olan Beşyüzevlerspor ve Reşitpaşaspor maçı hakkında İl Temsilciliği kararını açıkladı. Kadroda bulunan tüm futbolcular tedbirsiz olarak ceza kuruluna sevk edildi.

Beşyüzevlerspor’da Teknik Direktör Ahmet Başar ve Reşitpaşaspor’un yöneticisi Aydın Akbul tedbirli olarak ceza alırken, her iki takımda da esami listesine yazılan tüm futbolcular tedbirsiz olarak ceza kurulan sevk edildiler. Beşyüzevlerspor’da 18 futbolcu, Reşitpaşaspor’da ise 17 futbolcu yer aldı.

Beşeyüzevlerspor’da Teknik Direktör Ahmet Başar tedbirli olarak ceza aldı. Ayrıca futbolculardan Mustafa Yılmaz, Oğuzhan Taşkapı, Harun Karaaslan, Mert Çetin, Serhat Yılmaz, Emir Can Başak, Serkan Çukur, Alpaslan Bağımsız, Ozan Tavşan, Cafer Uzun, Halim Sergen, Hızır Sırtlı Ferhat Yılmaz, Beşir Budak, Mert Aşçı, Serdar Turan, Fatih Sezgin ve Enes Soy tedbirsiz olarak Disiplin Kurulana sevk edildiler.

Reşitpaşaspor’da ise Yönetici Aydın Akpul tedbirli olarak ceza aldı. Ayrıca futbolculardan Mustafa Sardoğan, Feyyaz Şahinduran, Bedirhan Koç, John Mustafa, Burak Demirel, Ozan Bozkurt, Servet Furat, Görkem Recep Yıldırım, Mehmet Ekici, Oğuz Kağan, Ömer Faruk Lafcı, Gürkan Ekici, Onur Koçyiğit, Batuhan Sağızlı, Coşkun Çavdar, Erdem Bostancı ve Umut Gürkan Cunduk tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edildiler.


yerelfutbol.com
HABER: ERHAN HARPUT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.