Boğaziçi U-19 Takımına Yan Bakılmıyor  5-1..

Boğaziçi U-19 Takımına Yan Bakılmıyor 5-1..

İstanbul U-19/1 16. Grup mücadelesi Çilekli tesislerinde Boğaziçispor-İstanbulspor arasında oynandı. Maçın başından sonuna üstün oynayan evsahibi ekip maçı 5-1 kazandı..

Maça hızlı başlayan evsahibi Boğaziçi Spor Kulübü 2. dk. Öğünç' ün plasesi ile 1-0 öne geçti. 1 dakika sonra Ensar attığı akıl dolu gol ile takımını biranda 2-0 üstünlüğe taşıdı. İstanbulspor peşpeşe gelen gollerle oyun düzeni ve moralmen çöküntü içinde olması gözlerden kaçmadı. İlerleyen dakikalarda toparlanıp etkili ataklar yapmaya başladılar. İlk yarının sonlarına doğru İstanbulspor dan Eren farkı bire indiren golü atıp ilk yarınında sonucu 2-1 oldu..
15 YAŞINDAKİ ÖMER TOPAL OYUNA GİRİP HEM GOL ATTI HEM ATTIRDI...
İkinci yarıyada hızlı başlayan evsahibi ekip Boğaziçi 50-65. dk. Emre nin ayağından bulduğu gollerle durumu 4-1 yaptı. Boğaziçi Teknik Sorumlusu Kadir Kranda İkinci yarı oyuna 15 yaşındaki Ömer Topal' ı aldı. Ömer' de Emre nin attığı 2. golün pasını vererek alkış aldı. Uzatma dakikalarında Ömer Topal attığı güzel golle takımının 5-1 kazanmasını tescil etti. Maçın Hakem Triosu Ercan Olgun ve yardımcıları Hamza Sarpkaya ile R.Serdar Kavrazlı maç içindeki uyumları ve verdiği doğru kararlarla maç sonu her iki ekiptende takdir aldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.