Boğaziçispor’dan yeni sezon öncesi moral yemeği

Boğaziçispor’dan yeni sezon öncesi moral yemeği

1. Amatör Lige güçlü bir kadro kurarak hazırlanan Beşiktaş İlçesinin köklü kulüplerinden Boğaziçispor Kulübü Yönetimi, Teknik Kadro ile futbolculara yeni sezon öncesi tanışma ve moral yemeği verdi.

1. Amatör Lige güçlü bir kadro kurarak hazırlanan Beşiktaş İlçesinin köklü kulüplerinden Boğaziçispor Kulübü  Yönetimi, Teknik Kadro ile futbolculara yeni sezon öncesi tanışma ve moral yemeği verdi.

Rago Balık Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kulüp Başkanı Ufuk Tuzcuoğlu, 2. Başkan Kadri Kranda, Futbol Şube Sorumlusu Suat Üzümcü, Cumhur Özkan, Hakan Postacı, Ahmet Turgut ve Kulüp Müdürü Levent Üzümcü hazır bulundular.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen yemekte yeni sezon için fikir alışverişinde bulunuldu.

Yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan kırmızı-beyazlıların Başkanı Ufuk Tuzcuoğlu “ Yaklaşan yeni sezonda tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. 1932 yılında kurulan kulübümüz Boğaziçispor’a yakışır centilmenle geçecek bir lig diliyorum. Yeni sezonun hepinize hayırlı olmasını dileyerek, yemeğimize katılım gösteren tüm misafirlerimize şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

Murat Nazik

bogazicispor-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.