Bolu Beyi Seyrantepe Of

Bolu Beyi Seyrantepe Of

U16 Türkiye Şampiyonası 1.kademe Bolu’da oynanan grup müsabakalarında rakiplerini yenen Seyrantepe Ofspor 2.kademeye gidecek son 20 takım arasına girdi.

U16 Türkiye Şampiyonası 1.kademe Bolu’da oynanan grup müsabakalarında rakiplerini yenen Seyrantepe Ofspor 2.kademeye gidecek son 20 takım arasına girdi.

U16 Türkiye Şampiyonası çerçevesinde Bolu grubunda mücadele eden Seyrantepe Ofspor A grubundaki ilk maçında karşılaştığı Ankara takımı Gölbaşı Belediyespor karşısında ilk yarıyı yenik kapatmasına rağmen ikinci yarıda oynadığı etkili futbol ile rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

Turnuvadaki ikinci maçında Düzcespor ile karşılaşan Seyrantepe Ofspor futbolcuları ilk yarıyı 6-0 tamamladı.İkinci yarıya 5 değişiklik ile başlayan İstanbul temsilcisi maçı 11-0 gibi farklı bir skor ile tamamlayarak B grubu lideri ile final maçı oynamaya hak kazandı.

İstanbul Finali

B grubunu lider tamamlayarak finalde Seyrantepe Of ile oynamaya hak kazanan diğer İstanbul takımı Batı Trakya oldu. Maçın ilk yarısında etkili oyunu ile rakibi karşısında 2 gol bulan Seyrantepe Of, ikinci yarıda ilk yarıya oranla biraz tutuk oynasa da attığı gol ile maçı 3-0 kazandı ve ilk 20 takım arasına girerek Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

2. Kademe Maç Programı

U-16 Türkiye Şampiyonası 2.kademe müsabakaları Balıkesir(Ayvalık), Sivas, Denizli ve Şanlıurfa illerinde 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde oynanacak.

U-16 Türkiye Şampiyonası yarı finallerinde yer alacak takımlar ve şehirleri:

Balıkesir (Ayvalık) : Seyrantepe Of (İstanbul), Bağlarbaşı (İstanbul), TSE Arabayatağıspor (Bursa), Fethiye İdmanyurduspor (Bursa), – İnegölspor (Bursa), Beylikbağıspor (Kocaeli)

Sivas: Kadıköyspor (Samsun), Atakum Belediyespor (Samsun), Çayyoluspor (Ankara), Kayseri Şekerspor (Kayseri), Ortahisar Kanuni FK (Trabzon), Yakutiyespor (Erzurum)

Denizli: İzmirspor (İzmir), Buca Belediyespor (İzmir), Muğlaspor (Muğla), Yeni Burdurspor (Burdur)

Şanlıurfa: Seyhan Belediyespor (Adana), Karaağaçspor (Hatay), Şehit Kamil Belediyespor (Gaziantep), DSİ Spor  (Diyarbakır).

Mustafa Kaynak

seyrantepe-ofspor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.