Brezilya medyasına göre

Brezilya medyasına göre

İki aday Tite'ın yerini almaya çok yakın: Dorival Junior ve Jorge Jesus! Junior, Flamengo'daki başarısının ardından işi bıraktı. 60 yaşındaki oyuncu, Brezilya milli takımından teklif bekliyor.

 

İki aday Tite'ın yerini almaya çok yakın: Dorival Junior ve Jorge Jesus! Junior, Flamengo'daki başarısının ardından işi bıraktı. 60 yaşındaki oyuncu, Brezilya milli takımından teklif bekliyor.

JAWAD EL YAMIQ'u Takip Edin Kapat

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Valladolid'in sahibi Ronaldo Nazario ile Katar'da bir araya gelerek El Yamiq'e resmi talepte bulundu.

Fenerbahçe, Dünya Kupası boyunca her şeyini betmino vermeye devam ediyor ve bu dönemde arka hattı güçlendirmek istiyor. Fas milli takımıyla yıldızı parlayan Jawad El Yamic, Katar'da oynanacak Dünya Kupası'nı yakından takip eden Fenerbahçe scoutlarının dikkatini çekti.

Fas, Fenerbahçe'de

Fenerbahçe gözlemcileri Dünya Kupası'nı takip ediyor. Güçlenen bir stop-loss çizgisinin pozitif olarak kabul edildiği bir kanarya.

NAME RETURN: EL YAMIQ

Sarı-lacivertli seyirciler, Dünya Kupası'ndaki etkileyici performansının ardından Faslı milli savunma oyuncusu Jawad El Yamiq'i hedef alırdı.

SAISS'TE ÜST DÜZEY PERFORMANS

30 yaşındaki oyuncu, defans partneri Roman Seth'in yanında muhteşemdi.

Fas 1 tek gol Fas milli takımı şu ana kadar Dünya Kupası'nda sadece bir  gol kaydetti. Jawad El Yamiq bu başarıda etkili oldu.

Portekizlilere verilmez

1.93 Kaleciler, özellikle Fas'ta Portekiz karşısında betmino giriş rakip hücum oyuncularına pas verilmesine izin vermiyor. 30 yaşındaki defans oyuncusu, özellikle Portekizli yıldız Ronaldo'yu savunmada etkili oldu. Sözleşme 2024'e kadar

KARİYER

Kariyerinde deneyimli oyuncu; Olympique Khouribga, Raja Casablanca, Cenova, Perugia, Real Zaragoza ve Real Valladolid için oynadı. Jawad El Yamiq, 2020 yazında Cenova'dan Valladolid'e 250.000 Euro'ya taşındı. Milli takımı 23 maçta temsil etti ve 2 gol kaydetti

30 yaşındaki savunma oyuncusu, Fas milli takımında toplam 23 kez forma giydi ve 2 gol kaydetti. Yunus Osar, Kasım ayında AEK kulübünün takımın başına geçmesi için yaptığı daveti kabul etti. Sporun kralı olarak Türk teknik direktöre transferi ve Yunanistan'daki hayatı hakkında detaylı bilgi için ulaştık. Görev süremin başında Türk Hava Yolları'nda destek antrenörü olan Yunus Osar, Kasım ayında Yunan kulübü AEK'den teklif aldıktan sonra baş antrenör olarak devam etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.