Brooke, Icardi'nin 1-2 hafta içinde göreve başlayacağını belirtti

Brooke, Icardi'nin 1-2 hafta içinde göreve başlayacağını belirtti

 "İcardi'nin ne kadar karakterli, kaliteli ve sıradan bir adam olduğunu hep hatırlatıyoruz ama böyle bir şey oldu.

 

 "İcardi'nin ne kadar karakterli, kaliteli ve sıradan bir adam olduğunu hep hatırlatıyoruz ama böyle bir şey oldu. Galatasaray'ın kafasını karıştırmak için kullanılmış olması bizi üzüyor." Bu doğru ve bunu saklamayacağız. Oyuncularıma inanıyorum ve yanınızdayım. Bu hedefe ulaştıktan sonra en iyi şekilde hazırlanacağız" dedi. Dünya Kupası'na transfer olan teknik direktör Şenol Güneş'i takıma kattı ve şampiyonluk mücadelesine devam etmek istiyor. İstanbul'daki ilk hazırlık çalışmasının ardından Siyah Beyazlılar, Çin Süper Ligi için düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle Antalya'daki ilk hazırlıklarının ardından Serik'te 12 gün geçirdi.

Çift Yönde Etkili

Gedson Fernandez ve Nathan Redmond, performans albibet açısından diğer isimleri geride bırakarak Beşiktaş teknik direktörü Şen Güneş'in favorisi oldular. Portekizli futbolcu dikkat çekici bir şekilde orta sahada sorumlulukları üstlendi ve oyunu  iki yönlü de çok etkili oynadı. Radmond ise  iki kanatta da sorunlu hücumlarla hamleler yaptı.

Özel maçlar hakkında düşünceler

Yıldız futbolcuların sağdan sola vurabilen keskin futbolları teknik ekibin yüzünü güldürdü. Güneş'in taktik çalışmalarında oyunu bu iki isme dayandırması özel albibet giriş maçlara da yansıyor. Şenol Güneş, bu iki adamın etkisinde büyük bir çıkış yapacaklarını düşünüyor.

Tamamlanmamış tek Ghezzal

Blackhawks'ta eksik olan tek  Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal. Çarşamba günü oynanacak Dünya Kupası'nın ardından kadroya katılacak  Faslı savunma oyuncusu Roman Seth, Gaziantep'e gitmeyi planlıyor. Hollandalı forvet Wout Weghorst'un yarın akşam idmana çıkacağı açıklandı.

Beşiktaş, Şenol Güneş'le kendine yeni bir hava bulmaya çalışır ve bu arada gerçekleştirmek istediği transferler üzerinde çalışmaya başlar. Bu anlamda Kartal, Çin Süper Ligi takımının yıldız oyuncusu için hamle yaptı. İşte detaylar...

Valerien Ismael'de geçirdiği kötü sezonun ardından Fransız teknik heyet ile yollarını ayıran Beşiktaş, Şenol Güneş'i kadrosuna katarak Dünya Kupası hazırlıklarına devam etti.

Kartal, eğitiminin ilk aşamasını İstanbul'da İstanbulspor ve Karagümrük ile yaptığı hazırlık maçlarıyla, ikinci aşamasını ise Antalya'daki antrenman kampında geçirdi. Burada elemelere de katılan teknik direktör Şen Güneş, oyuncularla tanışmak ve onlarla taktik anlayışını geliştirmek için bol bol zaman kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.