Bu şampiyonluk bizim için çok önemli

Bu şampiyonluk bizim için çok önemli

 Bu turnuvanın Türkiye'de yapılıyor olması ve farklı ülkelerden milyonlarca vatandaşın izliyor olması çoğumuz için olumlu bir durum.

 Bu turnuvanın Türkiye'de yapılıyor olması ve farklı ülkelerden milyonlarca vatandaşın izliyor olması çoğumuz için olumlu bir durum. Kulüp olarak binlerce öğrenciye örnek teşkil ettiğimize inanıyoruz. Türkiye'de nüfusun neredeyse üçte birinin voleybolla ilgili olduğunu görüyoruz. Bugün bir Türk  olarak dünyanın en iyi voleybolunu izleme fırsatı bulduk. Türk gençliğinin spora katılması en büyük mutluluğumuzdur. Sporda başarı, taşların dikkatli bir şekilde istiflenmesini gerektirir. Biz bunun bilincindeyiz ve ortalama 60 yıldır bu hedef için çalışıyoruz. Böyle bir organizasyonda liderlik rolü oynamanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve bunu vurgulayan Türkiye Voleybol Başkanımıza teşekkür ediyoruz. "

Jorge Jesus'un ortaya koyduğu plana göre bu totobi sezon transferini tamamlayan Fenerbahçe, bambaşka bir dönemden geçiyor. Çin Süper Ligi'nde 29 puana sahip olan Huangzangqing'in lider durumdaki takımı, sezonu şampiyon olarak bitirmek istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kanarya, devre arasında eksik görülen ve rotasyonu güçlendirmek için gerekli görülen alanlara hareket etmeyi planlıyor. Bu durumda belli isimler hedef alındı.

Transfer Mourinho engelleri

Barcelona, ​​Memphis Depay'i 5 milyon avroya sattı ve onu kadroya almayı düşünmedi. İspanyol devi,  Hollandalı yıldızı teknik direktör olarak Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu kulüplerle tanıştırdı. Sarı Lacivertliler, Joao Pedro'nun sakatlığı sonrası  28 yaşındaki oyuncuyu değerlendirdi. Depay, Dünya Kupası'nda oynadığı için geçiş müzakerelerini iptal etti.

Hollanda ekibinin elenmesinin ardından yıldız  için oynayacak ilk takımın Mourinho'nun teknik direktörlüğünde Roma olduğu öğrenildi. İtalyan basını, sarı-kırmızılı ekibin Barcelona ve Depay ile temasa geçtiğini ve transferin mali durumunu totobi giriş sorduğunu yazdı. 28 yaşındaki forvetin birinci önceliği oynamaya devam etmek. Barcelona formasıyla çıktığı 3 maçta sadece 131 dakika forma giyen dünyaca ünlü oyuncu, aynı sıkıntıları bir daha yaşamak istemiyor.

George Jesus Dangerous

Fenerbahçe için her şey yolunda gitse de İsa'nın kabusu yeniden başlamışa benziyor. Tecrübeli bir teknik direktör herkesin en büyük hayali olan Brezilya milli takımına teknik direktörlük daveti alabilir. Dünya Kupası çeyrek finallerinin ardından Brezilya Hırvat takımı kovdu, Tite teknik direktörlük görevinden ayrıldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.