Bu takım Senor'un takımı değil

Bu takım Senor'un takımı değil

Teknik direktörün takımı olmasa da Beşiktaş savunma sorunları olan bir takım Şenol hoca raporunu bekliyor, sanıyor ki herkesi (Saiss hariç), onlara şans verilse de savunucular dahil Ama bu cümle Saiss'i kapsamıyor.

 

Teknik direktörün takımı olmasa da Beşiktaş savunma sorunları olan bir takım Şenol hoca raporunu bekliyor, sanıyor ki herkesi (Saiss hariç), onlara şans verilse de savunucular dahil Ama bu cümle Saiss'i kapsamıyor. Belki de Dünya Kupası'ndan bu kadar moralle  nasıl dönecek? Tabii ki orada yaralandı. oda var Daha önce de belirttiğim gibi, Dostluk maçı olmasına rağmen attığı golde onun driplingini gördük. Bence Koç Şenol Redmond'un performansına daha çok dikkat etmeli. Öğretmen, Dele Alli'yi futbola sokmak için çok çalıştı. Dele Alli iyi bir oyuncu ama işin içine giremiyor. Ligi kaçırma ihtimali göz önüne alındığında, ondan çok Redmond'a odaklanmayı tercih ederim. Muleka daha iyi performans gösterebilir. Onu destekliyorum. Her  tipbet  iki durumda da Weghorst'un morali yüksek olacak. Öte yandan Cenk Tosun da yerinde ve morali yerinde. Yani Beşiktaş'ın önünde bir problem yok. Ligin ikinci yarısına savunma sorunlarıyla girecek gibi görünüyor. Burada Chenore'un teknik  tecrübesi elbette en büyük artısı ve aynı zamanda en büyük transferi. Dokunuşunun takımı etkileyeceğini düşünüyorum Bir yanda 36 yıldır şampiyonluk talip, 5 yarı finale gülen Arjantin var, bir yanda bir yanda 2018 Rusya finalindeki Hırvatistan.

Tabii ki, aralarındaki rekabet hem milli takım seviyesinde hem de Barcelona-Real Madrid yıllarında var. Geri çekilelim ve hatırlayalım. 2006 Dünya Kupası öncesinde Modric, eski Galatasaray patronu Tudor ve eski defans oyuncusu Thomas da Messi'nin Hırvatistan'ı 3-2 yendiği hazırlık maçında hazır bulundu. Bugün Arjantin ile kupa peşinde koşan koçu Scaloni, o gün yedek kulübesinde oynamak için bekliyordu. 12 yıl sonra Messi ve arkadaşları da tipbet giriş Rusya'da Hırvatistan ile birleşti. Dalic'in Hırvatistan'ı bugünkü finalde Sampaoli'nin Arjantin'ini 3-0 yenerek oynayacak ve Modric  ikinci golü atacak. Her iki takım da çeyrek finalde topa  sahip olmayan takımlardı ve her ikisi de yarı final biletleri kazandı, ancak Dalic'in takımı bu akşam  topu rakibe bıraktı. Almanya'nın 2014'te kupayı kaldırmak için Brezilya ve Arjantin'i yendiği gibi, Hırvatistan da Pazar gecesi iki Güney Amerika devini gölgede bırakmak ve sahaya çıkmak isteyecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.