Bu transfer çok güzel olabilir!

Bu transfer çok güzel olabilir!

5 milyon euro bonservis bedeli almasını bekleyen Sarı Kırmızılılar, bundan elde edilecek geliri 23 yaşındaki Sassuolo'lu Muldur'un transferinde kullanmak istiyor.

5 milyon euro bonservis bedeli almasını bekleyen Sarı Kırmızılılar, bundan elde edilecek geliri 23 yaşındaki Sassuolo'lu Muldur'un transferinde kullanmak istiyor. Beşiktaş, Şenol Güneş'in haberine göre kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Siyahlar ve beyazlılar, transfer işçilik maliyetlerinin bir parçası olarak önemli toplantılar yapıyor. Beşiktaş'ı temsil eden transfer hedefi de Dünya Kupası'nı yakından izliyor.

Hollanda formasını giyen Wout Weghorst, Hollanda'nın Ekvador ile 1-1 berabere kalması sonrası TRT Spor'a konuştu. Weghorst, "Ekvador ile 4 puanımız var. Her iki takım da galibiyet için mücadele ediyor. Bazı şeyleri geliştirmemiz gerektiğini görüyoruz. Bu turnuvada ilerlemek istiyorsak, bunun farkına varmalıyız" dedi.

Türkiye ligi ile ilgili görüşü sorulan Beşiktaşlı cashbet futbolcu, "İnşallah Dünya Kupası'nda Türkiye'de olur. Türkiye ligi çok iyi oyuncuların olduğu bir lig" dedi. Beşiktaş'ın 2 ana transfer hedefi olan Hakim Ziyech ve Takuma Asano için çalışmaları devam ediyor. Romances, daha önce birçok ülkeden teklif almış olan Ziyech'i Kartal'a gelmesi için ikna etmeye çalışırken Asano, Nagatomo'nun detaylarını öğrendi!

Siyah beyazlılar, Katar'da oynanacak Dünya Kupası'nı yakından izliyor. Büyük turnuvaya 4 futbolcu gönderen Beşiktaş'ta, transferi hedefleyen 2 futbolcu da bu prestijli organizasyonda görev yaptı. Deneyimli Romances defans oyuncusu, Fas milli takımına karşı oynadı. Kevin N'Koudou Kamerun'da başarıya hazırlanırken, Atiba Hutchinson Kanada ile son cashbet giriş Dünya Kupası macerasına atılıyor. Wout Weghorst da Hollanda'nın başarısı için savaşıyor. Kara Kartallar, kulüp yöneticisinin önerdiği 2 ismi takip ediyor; Hakim Ziyech ve Takuma, Asano ile mücadele ediyor ve bunu turnuva boyunca yapmaya devam edecek.

Bir zamanlar Alman tarafı Bochum için oynayan Japon kanat oyuncusu Takuma Asano'yu satın almayı planlıyor. Yönetim, referanslarıyla her zaman adı zorlar. Tecrübeli oyuncunun İstanbul ve Beşiktaş verilerini daha önce Galatasaray forması giyen milli takım arkadaşı Yuto Nagatomo'dan aldığını da belirtelim. Almanya'dan ayrılmak isteyen Asano'nun kariyerine Beşiktaş'ta devam etme konusunda olumlu olduğu söyleniyor. Başarılı forvet Ziyech, Chelsea yedek kulübesinden inerken yollarını ayırmaya hazırlanıyor ve aynı zamanda Avrupa'nın en büyük kulüplerinin de dikkatini çekiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.