Bu turnuvada A Milli Takım

Bu turnuvada A Milli Takım

 V.Bank ile 4, Eczacıbaşı Dynavit ile 2 ve Fenerbahçe ile 1 kez kazandık. Bu yıl iki Türk takımının finale çıkmasını diliyor ve diliyoruz. ” “Faruk Eczacıbaşı'na çok minnettarız”

 

 V.Bank ile 4, Eczacıbaşı Dynavit ile 2 ve Fenerbahçe ile 1 kez kazandık. Bu yıl iki Türk takımının finale çıkmasını diliyor ve diliyoruz. ” “Faruk Eczacıbaşı'na çok minnettarız”

Mehmet Akif Üstündağ, bu tür müsabakaları düzenlemenin çok dikkatli ve zorlu bir süreç olduğunu belirterek, "14-18 Aralık tarihlerinde ülkemizi iki Türk takımıyla Antalya'da temsil edeceğiz. Kupaların kalmasını istiyoruz. Türkiye'de. Bunu bugüne kadar görüyoruz." bugün kulübümüz çeşitli alanlarda Türkiye'yi başarıyla temsil etmiştir. Geçen yıl bu organizasyona Vakıf Bank ve Fenerbahçe ile katılmıştık. Bu yıl da Eczacıbaşı Dynavit ve Vakıf Bank ile bu babilbet organizasyona tüm hırsımızla katılacağız. Açık konuşmak gerekirse bu yıl V.Bank'a teklif almaya gittik ama bu yılki turnuvanın organizasyon aşamasına katılmayacaklarını söylediler. Bu konuda sorumluluk alan ve Türkiye Voleybol Federasyonu ile iş birliği yapan Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne ve Başkan Faruk Eczacıbaşı'na her konuda verdikleri kesintisiz destek için teşekkür ederim. "

"Antalya'yı tercih etmemizin nedeni salonumuzdaki tesislerin yoğunluğuydu"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yarışmanın bu yıl neden Antalya'da düzenlendiği sorusuna yanıt olarak, "İhtiyacımız vardı. Bu turnuvaya ev sahipliği yapmak için en az 10.000 kişilik bir salonu barındırabilecek bir mekan ve rekabetin yoğunluğu ve diğer mekanlarımız nedeniyle Antalya'da beğeneceğiz. Antalya'nın bu sezon bize kazandırdığı elverişli hava koşulları ve geniş salon kapasitesi bizi Antalya Stadı'na getirdi. Şans eseri Antalya'ya gitmeye karar verdik. Organizasyonla birlikte çıktılar ve artık biliyorum ki birçok maçın tükendiğini söyleyebilirim."

Erdoğan, Spor Bakanımız Dr. Muharrem Kasapoğlu ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ediyorum. Saha eksiğimiz, altyapı eksiğimiz yok babilbet giriş  ama söylemek istediğimiz Türk voleybolunun ülke ve kulüp seviyesinde kendini aştığını ve artık saha voleybol sahalarına uyum sağlayamadığımızı. Şimdi hedefimiz kalabalık stadyumlar" diye konuştu. söz konusu. Eczacıbaşı Spor Kulübü Faruk Eczacıbaşı, yarışmada yer almaktan gurur duyduğunu belirterek, "Bu prestijli organizasyonu iki kez üst üste ağırlayabilmek gerçekten çok önemli bir durum. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. En iyilerle karşılaş Takım olarak iki kez bu turnuvayı  kazandık.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.