Büyük başarılara imza atan sporcular

Büyük başarılara imza atan sporcular

Çiçeklerle, tezahüratlarla ve alkışlarla karşılandı. Luke performans sergilerken birçok kişi sporcuları gözyaşları içinde kucakladı.

Çiçeklerle, tezahüratlarla ve alkışlarla karşılandı. Luke performans sergilerken birçok kişi sporcuları gözyaşları içinde kucakladı. Yaşları 7'den 70'e herkesin bir araya geldiği kutlamada genç sporcular kendilerine destek verenlere teşekkür ederek birçok şampiyonluk kazanacaklarını duyurdu.

Şeyda Nur Kaplan: "Her şeyi feda ederek çok çalıştık ve başardık"

Şeyda Nur Kaplan, ülkesine dönmenin heyecanını şu manşetle özetledi: "Portekiz'deki son maçımız çeyrek final ve yarı finale göre nispeten kolaydı. Belfine'de, "Şu anda anlamıyoruz ama Türkiye'ye gidince şampiyon olduğumuzu anlayacağız" dedim. Gerçekten böyle oldu. Otobüse binip ülkemize döneceğimiz için heyecanlanmaya başlamıştık. Tüm fenomenbet sevdiklerimiz burada olduğu için çok mutluyum. Her şeyimizi feda etmeye çalıştık ve kazanmayı başardık. Berfin Altan: "Başlangıçta yer kapmak için  değil, dünya şampiyonu olmak için oradaydık"

Dünya Kupası'na uzun süre hazırlanıp karşılığında istediklerini alan Berfin Altan, şunları söyledi: : "Portekiz için bir yıl hazırlandık. Çeyrek finaller ve yarı finaller üzerimizde çok fazla baskı oluşturuyor. Amerika, Brezilya ve İsrail ile tanıştık. Finalde Güney Kore ile karşılaştık. Kotayı değil, dünya şampiyonluğunu kazanacaktık. Bir yıldır bunun hayalini kuruyoruz. Ziyarete gelen herkese çok teşekkürler. İnşallah bu sporun şampiyonlarını ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar bana destek olan başta ailem olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer İlman: “Denizlililer olarak kızımıza hep birlikte hoşgeldiniz”

Denizli'ye altın madalyalarla dönen sporcu arkadaşlarını çiçeklerle karşılayan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, "Denizlililer olarak kızlarımızı hep birlikte ağırlıyoruz. Bu gurur vatanımızın gururudur ve bu gurur Denizli'nin gururudur. Böyle bir fenomenbet giriş  başarıya imza atan kızlarımız dünya şampiyonu takımın bir parçası olarak bize o duyguyu yaşattı. Onlara minnettarım. Yakınız Başarılarını takip edin. Birçok problem. Desteklerinden dolayı Pamukkale Belediyesi ve Avni Örki'ye de teşekkür ederim.”

Ahmet Akdeniz: "Denizlili Olmaktan Gurur ve Mutluluk Duyuyorum"

Birkaç saat önce hemşerilerini karşılamak için otogara gelen Ahmet Akdeniz, genç hanımların elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu toplantıya bir Denizli olarak katıldım. Genç sporcularımız dünya şampiyonu oldular.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.