Çağla, son dörtte

Çağla, son dörtte

Milli tenisçi Çağla Büyükakçay, İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nde gerçekleşen 25 bin Dolar para ödüllü Cumhuriyet Kızları ITF turnuvasında adını son dörde yazdırdı.

Turkcell ve Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul @ ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, 25 bin Dolar para ödüllü TED-Fıratpen Cumhuriyet Kızları ITF turnuvasında yarı finale yükseldi. 

İstanbul Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulübü'nün kapalı kortlarında düzenlenen organizasyonun iki numaralı seribaşı olarak raket sallayan Çağla, daha önce gerçekleşen üç buluşmalarında da mağlup ettiği Ukraynalı Valentina Ivakhnenko ile kozlarını paylaştı. 
BU SEZON 6. YARI FİNALİ
Klasmanın 241. basamağında yer alan Ivakhnenko'yu 6-1 ve 7-5'lik setlerle yenerken 1 saat 55 dakika kortta kalan Çağla, elde ettiği bu galibiyetle rakibine bir kez daha geçit vermezken, bu sezonki altıncı yarı finalini yakaladı. 

13. kez gerçekleşen Cumhuriyet Kızları turnuvasında 2004'ten bu yana son dörde kalan ilk Türk tenisçi olmayı başaran Çağla'nın final yolundaki rakibi ise Hırvat Ana Vrljic ile Çek Tereza Smitkova arasındaki mücadelenin galibi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.