Çakmakspor Süper Amatör Lige yükseldi

Çakmakspor Süper Amatör Lige yükseldi

İstanbul 1.Amatör Lig Play-Off karşılaşmasında Çakmakspor, Yamanspor’u 1-0 ile geçerek Süper Amatör Lig’e çıktı.

İstanbul 1.Amatör Lig Play-Off karşılaşmasında Çakmakspor, Yamanspor’u 1-0 ile geçerek Süper Amatör Lig’e çıktı.

15.Grup’ta Gümüşsuyuspor’un ardından grubunu ikinci sırada bitiren Çakmakspor ile 16.Grup’ta İstanbul Ağrıspor’un ardından ikinci olan Yamanspor arasındaki çekişmeli mücadele Ümraniye Hekimbaşı Stadında oynandı.

A Klasman Hakemi Onur Karabaş’ın yönettiği mücadelede yardımcı hakem olarak Ahmet Yaşılak ve Burak Canbulat görev yaptı. Mirsat Sancaktar maçın 4.hakemiydi.

Gol ilk yarıda geldi

Galip gelen takımın Süper Amatör Lige yükseleceği mücadelenin ilk yarısında tek gol sevinci yaşandı. Çakmakspor 20.dakikada Selman Kiremitçi’nin ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya rüzgarıda arkasına alarak başlayan Yamanspor, ilk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sergilerken yakaladığı net fırsatlarda günün başarılı ismi kaleci Koray Yücel ve direkleri geçemedi.

Mücadelenin 90 dakikası Çakmakspor’un 1-0 lık galibiyeti ile tamamlanırken, bordo beyazlılar Süper Amatör Lig’e merhaba dedi.

Kazanan Ümraniye olmuştur

Çakmakspor Kulüp Başkanı Seyfullah Aslantürk ” Süper Amatör lige yükseldiğimiz için çok mutluyum, kısıtlı bütçe ile kurduğumuz takımımda emeği geçen başta Teknik Kadromu ve tüm futbolcularımı tebrik ediyorum ” dedi.

Murat Nazik

cakmakspor-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum