Çakmakspor U15 evinde kayıp

Çakmakspor U15 evinde kayıp

Anadolu yakasının en başarılı takımlarından ve profesyonel takımların altyapılarına futbolcu kazandırması ile tanınan Çakmakspor'un U15 takımı evinde oynadığı hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor'a 4-1 yenildi.

 Anadolu yakasının en başarılı takımlarından ve profesyonel takımların altyapılarına futbolcu kazandırması ile tanınan Çakmakspor,'un U15 takımı evinde oynadığı hazırlık maçında Sancaktepe Belediyespor'a 4-1 yenildi.

Hafta sonu evinde karşılaşacağı Beykoz Çavuşbaşı maçının son provasını, yeni yapılanan Sancaktepe Belediyespor karşısında yapan Çakmakspor lige hazır görünmedi.

Mücadeleye hızlı başlayan Sancaktepe Belediyespor etkili oyunuyla mücadeleyi forse ederek Ali Cebir (3) ve Adnan Keleş'in golleri ile ilk yarıyı 4-0 önde kapadı.

İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan iki ekipten Çakmakspor etkili oynayıp farkı azaltmak için Sancaktepe Belediyespor kalesine görünsede yakaladığı bir çok pozisyonda başarılı olamadı. Maçın son dakikalarında Çakmakspor'un kazandığı frikik atışını gole çeviren Hasan maçın sonucu belirledi. Çakmakspor 1 - Sancaktepe Belediyespor 4



























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.