Çamlıca'da şampiyon Artukbey oldu

Çamlıca'da şampiyon Artukbey oldu

Çamlıcaspor'un organize ettiği ve Sömestr tatilinde yapılan Çamlıspor U11 Cup 2016 Turnuvasında şampiyon Artukbeyspor oldu. Artukbey takımı şampiyonluk kupasını Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Türlü'nün elinden aldı.

Çamlıcaspor'un organize ettiği ve Sömestr tatilinde yapılan Çamlıcaspor U11 Cup 2016 Turnuvasında şampiyon Artukbeyspor oldu. Artukbey takımı şampiyonluk kupasını Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Türlü'nün elinden aldı.

1 Şubat'ta başlayan ve 1 Hafta süren Çamlıca Spor U11 Cup 2016 final maçında Libade'yi yenen Artukbeyspor'un şampiyonluğu ile son buldu.

16 takımla beraber 300 sporcunun yer aldığı ve büyük bir şölen havasında gerçekleşen turnuva Çamlıcaspor tesislerinde yapıldı. İlki gerçekleştirilen turnuvaya ev sahibi Çamlıcaspor'un yanısıra Çubukluspor, Dudulluspor, Çakmakspor, Onayspor, 1905 Maltepe Gençlikspor, Bağlarbaşıspor, Artukbey, Libade, Çekmeköyspor, Selimiyespor, Çengelköyspor, Karabekirspor, Valide Tayfunspor, Bostancıspor ve Sancaktepe Ziganaspor takımları katıldılar.

Çamlıcaspor kulübünden yapılan açıklamada "Bu turnuvanın hayata geçmesinde başta Kulüp Başkanımız Sayın Kemal Akar'a, Yönetim Kurulumuza, Alt yapı antrenörlerimize, kulüp personelimize, hakemlik yapan sporcularımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. ilki düzenlenen turnuvaya katılan takımların sporcularına, Antrenörlerine, yönetici ve ailelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca turnuvanın her günü tesislerimize gelerek oyuncu izleyen profesyonel takım antrenörlerine ve kupa töreninde bizleri yalnız bırakmayan Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Gürlü'ye teşekkür ederiz " denildi.

camlicaspor1-023.jpgcamlicaspor2-017.jpgcamlicaspor3-014.jpgcamlicaspor4-009.jpgcamlicaspor5-005.jpgcamlicaspor6-004.jpgcamlicaspor7-004.jpgcamlicaspor8-004.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum