Çamlıcaspor, Oğuzhan'la güldü

Çamlıcaspor, Oğuzhan'la güldü

İstanbul U-14 Ligi 30. Grub takımlarından Sarıgazispor, Sarıgazi Stadında grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. İlk yarısı beraberlikle geçilen mücadelede Çamlıcaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kazandı.

 İstanbul U-14 Ligi 30. Grub takımlarından Sarıgazispor, Sarıgazi Stadında grubun güçlü takımlarından Çamlıcaspor'u misafir etti. İlk yarısı beraberlikle geçilen mücadelede, Çamlıcaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kazandı.

Mehmet Ata Devli'nin yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Sarıgazispor 7.dakikada Ramazan'ın attığı güzel gol ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olup pozisyon bulan Üsküdar temsilcisi Çamlıcaspor 15.dakikada Oğuzhan'ın serbest vuruştan attığı mükemmel gol ile beraberliği yakaladı 1-1. Beraberlik golünden sonra iki takımında galibiyet golünü arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca ilk yarı beraberlikle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan deplasman takımı Çamlıcaspor Sametcan ile 2-1 öne geçsede Sarıgazispor Onurcan ile skoru 2-2 yaptı. Maçın sonlarına doğru üstünlüğü ele alan Yeşil Beyazlı Çamlıcaspor Oğuzhan ile 2 gol ve Haktan'ın ayağından bulduğu gollerle maçı deplasmanda 5-2 kazanmasını bildi. Çamlıcaspor'da Oğuzhan oynadığı başarılı futbol ve attığı 3 gol ile galibiyette önemli rol oynadı.

























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.